Dobler innsatsen i FKH

Går fra bronse til sølv!

Promo1 Haugesund er en del av Skandinavias største gruppering innen profilklær, reklame og gaveartikler. Dette gir selskapet muligheten til å tilby et bedre helhetskonsept i etableringen av kunders profilprodukter.

Det spiller ingen rolle om du har en mindre bedrift eller et stort konsern. Promo1 tilpasser seg etter dine behov og ønsker, slik at du får en profil du trives med.

- Vi har valgt å forsterke vår partneravtale med FK Haugesund for 2022 med Sølvmåke! Dette gjør vi med en følelse av stolthet, entusiasme og glede, men også fordi vi har blitt godt mottatt i partnernettverket, forteller leder Cornelis Brouwer.

Promo1 ser helt klart at han har fått "value for money" i partnernettverket til FKH.

- Vi ser at vi har produkter som mange bedrifter på Haugalandet trenger - og ønsker seg for å bygge sin merkevare. Det finnes ingen fasit på hvordan man skal profilere seg, men det å se nødvendigheten av å være profilert på en måte som gjør at man oppleves som en seriøs aktør er ofte viktigere enn man skulle tro. Mennesker som møtes er det viktigste nøkkelkortet en bedrift har til å eksponere seg selv, bær logoen din med stolthet, avslutter Brouwer.

Også markedssjef i FK Haugesund, Martin Fauskanger, er fornøyd med den nye avtalen.

- Cornelis var tydelig på hva han ønsket å oppnå da vi inngikk avtale for 2021. Dersom vi nådde disse målene var han like tydelig på at han ville bli tyngre med påfølgende år. Cornelis er en mann av sine ord og er nå blitt sølvmåke! Dette er en glad-historie og et best-practice-eksempel på hvordan partnernettverket skal fungere, forteller Martin Fauskanger entusiastisk.

Dere er alltid velkommen innom Promo1s showrom i Norevegen 15!

I vedlagte kataloglinker får du en oversikt over gaver som er aktuelle nå før jul til dine ansatte og kunder.

Se våre Julegavekataloger

NWP Christmas 2021 (joomag.com)
Firmagavemagasinet 2021 NO by F&H Group A/S - Issuu
Spiselige gaver julen 2021 (pubhtml5.com)

Les mer om Promo1 her

Annonse fra Eliteserien: