Elkjøp ny partner

Blir bronsemåke.

Elkjøp Norge har butikk på Bergsenteret på Raglamyr. Sammen med 40 ansatte står de klar til å hjelpe kunder med alt de skulle trenge innen elektronikk i sine 1400m2 salgsflate.

Elkjøp har holdt til i disse lokalene siden 2008. De startet da opp som Lefdal, men ble omprofilert som Elkjøp i 2018 og pusset da opp hele butikken med helt ny innredning.

- Vi har støttet opp i lokalsamfunnet med det vi er gode på, som for eksempel gamingavdelingen på Haugesund Folkebibliotek. Her er produktene donert av Elkjøpfondet, forteller butikksjef Arna Bjørk Barkardottir. 

- Vi holder også forelesninger for pensjonistforeninger om hvordan de gjør livet enklere, og tryggere med teknologi, samt at vi har stilt opp på pensjonisttreff med bistand til diverse utfordringer med laptop, nettbrett og telefoner.

Barkardottir er tydelig på hva som er viktig som samarbeidspartner i nettverket til FK Haugesund.

- Vi er veldig engasjert i vårt lokalmiljø og vil bidra med det vi kan. Vi har også lyst å bli synlige i vårt lokalmiljø for de lokale bedriftene. FKH gjør mye for lokalsamfunnet, og dette har vi også lyst å bli en del av. Et samarbeid med Ung Jobb til eksempel, er noe vi har lyst å bli med på til høsten og ikke minst bidra til at unge skal komme seg ut i arbeidslivet, fortsetter butikksjefen.

Elkjøp Haugesund Bergsenteret legger ikke skjul på at de håper på ytterligere vekst i B2B segmentet sitt.

- Vi ønsker vekst og utvikling på både privatmarkedet og ikke minst bedriftsmarkedet, bli mer synlig i vår støtte til lokalsamfunnet. Dette er jeg overbevist om at vi får til gjennom samarbeidet med FKH, avslutter Barkardottir.

Les mer om Elkjøp her

 

Annonse fra Eliteserien: