EngelsenBygg

Engelsen Bygg forlenger

Fortsetter som bronsemåke i 2022.

Annonse:

Engelsen Bygg er lokalisert i Haugesund og på Stord. De er ca 30 ansatte og som en del av Engelsen Gruppen føres stolt arven videre og erfaringen etter W. Engelsen Ettf. AS som ble etablert i 1912 på Stord. Engelsen Bygg AS er tuftet på solid håndverk og fagkunnskap, i tillegg til god prosjektstyringskompetanse tilpasset de fleste typer byggeri. De har mennesket som den viktigste ressurs, og satsing på lærlinger og fagarbeidere er en selvfølgelighet. Hoved- og totalentrepriser for offentlige og private aktører på Haugalandet og i Sunnhordland er satsningsområde.

Mottoet til Engelsen Bygg er «samhandling gir resultat», og at samhold, positivitet og humør gir overskudd. 

Med stolthet nevnes at to av lærlingene i firmaet har blitt kåret til årets lærling av ByggOpp Vestland både i 2017 og i 2020.

Prosjektutvikler Roald Urnes forteller at de største prosjektene framover blir Skudeneshavn sykehjem Karmøy, Kvednatunet Haugesund, Seniorsenter Husnes, Valevegen Stord samt en del andre mindre prosjekter. Antatt omsetning for 2022 er ca  200 millioner kroner.

- Ordrereserven er veldig bra og det ser ut til å bli en del spennende og flotte prosjekter de neste årene både på Haugalandet og i Sunnhordland forteller Urnes. Samhandling gir resultat og dette tror vi på. FKH er flaggskipet lokalt som knytter næringslivet sammen på en god måte og som i tillegg skaper en sosial trivselsarena for våre ansatte. Våre verdier er folkelig, offensiv, solid, stolt og lagspiller og dette sammenfaller med å støtte opp vårt samarbeid med FKH, fortsetter Urnes.

Når vi spør om forventninger for fotballsesongen 2022, og om ønskesigneringer trekker de fram Håvard Nordtveit eller kanskje Erik Ulland Andersen. 

- FKH trenger en spiller som er en erfaren ledertype som er tydelig og «blør» for drakta. Det blir også spennende å følge FKH-damer fremover. Veldig bra at FKH endelig satser så tydelig på damefotballen, avslutter Urnes, som forteller at gjengen på Solvang ser fram til en spennende fotballsesong. 

På bildet ser du FKH’s Hallgeir Johansson, samt Roald Urnes og Kristina Velde Sande fra Engelsen Bygg.

Les mer om Engelsen Bygg her

Annonse fra Eliteserien: