Fibgreen blir FKH-partner

Forenkler dugnaden og hjelper idrettslag med å tjene penger.

Fibgreens visjon er å gjøre dugnad så enkelt som overhodet mulig. Gjennom alle sine tidligere kunder og erfaringer har Fibgreen utviklet et konsept som gjør dugnadsarbeidet enkelt og lønnsomt.

Brødrene Øyvind og Asbjørn Fjeldheim er to av gründerne bak Fibgreen.

- Vi har et utrolig stort fokus på kvalitet i alle steg fra produksjonen av produktene til dugnaden er gjennomført. Enda viktigere enn god kvalitet, er miljøet. Derfor er våre produkter utviklet med tanke på miljø og kommer i miljøvennlig, gjenvinnbar emballasje, forteller brødrene.

Nå blir altså Fibgreen FKH-partner. 

- Gjennom samarbeidet med FKH ønsker vi å posisjonere oss ytterligere i markedet, og ikke minst bli kjent med samarbeidsklubbene til FK Haugesund. Vi ønsker også å se på artikler som kan passe inn i partnernettverket slik at FKH også kan tjene gode penger på våre produkter, sier styreleder Asbjørn Fjeldheim.
 

Om konseptet

Norske klubber har i snitt en til to faste ansatte i administrasjonen. For å belaste administrasjonen og klubbens medlemmer minst mulig utarbeider vi en gjennomføringsmal på dugnaden. Den er basert på vår beste praksis og gjør at dugnaden blir effektivt gjenomført samtidig som den sørger for høy inntekt. Dugnadsmalen planlegges i detalj sammen med klubbens dugnadsansvarlig ved å sette mål og datoer for kjøreplan. I henhold til kjøreplanen produserer så FibGreen alt av intern og ekstern materiell som skal ut til klubbens ledere, spillere og foresatte.

Klubben får tildelt en kontaktperson hos FibGreen som følger gjennomføringen fra start til slutt. Målet med dette er at administrasjonen og dugnadsdeltakerne opplever dette som en positiv, effektiv og profesjonell måte å gjennomføre dugnad på. Dette sikrer også motivasjonen for neste dugnad.

Fibgreens mål er å øke inntektene til norske idrettsklubber. Visjonen er: Dugnad gjort enkelt, med veldig høy fortjeneste og ingen risiko for klubbene.

Les mer om Fibgreen her.

Annonse fra Eliteserien: