- Gjør som oss, støtt toppfotballen

Amanda Regnskap ny samarbeidspartner.

Amanda Regnskap AS er et lokalt eid regnskapskontor med hovedkontor i Haugesund og avdelingskontor i Stavanger. De har 14 dyktige medarbeidere, hvorav 10 i Haugesund og 4 på Stavanger kontoret. 

Amanda Regnskap AS ønsker små og mellomstore bedrifter velkommen som kunder. De gir våre kunder god og profesjonell rådgivning. Hjelp med regnskap, IT, lønn, årsregnskap og skattemeldinger er våre spesialiteter.

Amanda Regnskap AS har sterkt fokus på IT og nye digitale løsninger. Våre kunder får tilbudt det siste nye som kan gjøre hverdagen enklere. Programmer som Power Office Go, Visma Business, Tripletex, Visma Eaccounting og Conta Regnskap er alle programmer som regnskapskontoret benytter. Dette gir oss en god plattform for å kunne tilby skreddersydde enkle løsninger for våre kunder.

- Flere ansatte har sterk interesse for fotball og FK Haugesund spesielt. Over lengre tid har vi på vårt kontor diskutert muligheten for å gå inn i partnerskap med FK Haugesund. Vi tok vi selv kontakt med klubben, og «heldigvis» var det plass til en partner til. Etter en rask presentasjon, og ut fra våre egne tanker om viktigheten og ringvirkningene av en elite klubb i byen, ville vi være med å bidra til å kunne beholde et eliteserielag i Haugesund, forteller daglig leder, Leif Rune Sjursen.

Amanda Regnskap har klare mål med samarbeidet.

- Vi har mål og ønsker om både å bidra til toppfotball, så vel som at vi selv blir sett og svært gjerne brukt som leverandør til bedrifter i Haugesund. Vi er opptatt av lokale ringvirkninger, så som FKH har som et lokalt flaggskip, og dette skal på ingen måte undervurderes. Slike flaggskip er svært viktige for lokale bedrifter. Og jo sterkere vi er sammen, des bedre for det lokale næringsliv. Amanda Regnskap AS har alltid og vil alltid oppfordre sterkt til at lokale bedrifter bruker de muligheter og de bedrifter som finnes i sitt nærmiljø. Dette for å skape verdier og positive ringvirkninger lokalt, fortsetter Sjursen.

- Vi i Amanda Regnskap AS tror i så måte på at det å være med i FKH miljøet og sponsorlauget her, vil kunne bidra til et fortsatt sterkt lokalt bedriftsmiljø, avslutter Sjursen.

Annonse fra Eliteserien: