HAMNØY blir med på FKH-laget

Rekrutterings- og rådgivningsselskapet HAMNØY blir nytt tilskudd til partnerfamilien.

HAMNØY blir blant annet å se på shortsen som Benjamin Tiedemann og de øvrige FKH-spillerne benytter i treningshverdagen.  

Tirsdag denne uken var daglig leder/rådgiver Jan Tore Hamnøy og ass.daglig leder/rådgiver Maria Clementina Barrera-Stenersen på besøk på Haugesund Sparebank Arena for å signere samarbeidsavtalen. 

- Vi i HAMNØY synes det er fint å kunne være med å støtte opp om FK Haugesund. Vi liker fotball og vi er glad i Haugalandet, sier Jan Tore Hamnøy. 

hamnoy 750.png

Kort om HAMNØY:

HAMNØY AS er et rekruttering- og rådgivningsfirma med forankring i Haugesundregionen og hele Norge som arbeidsplass. Selskapet har ni ansatte i Haugesundregionen og Oslo. HAMNØY løser mange typer rekrutteringsoppdrag i et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Selskapets rådgivere titulerer seg oss ofte som hodejegere, noe som betyr at de driver med aktiv identifisering og kontakt med potensielle kandidater, som ikke i utgangspunktet er aktive jobbsøkere. Teamet i HAMNØY analyserer markedet for ulike kandidater, og jobber frem et best mulig utvalg av kandidater til utvelgelsesprosessen, og leder deretter ansettelsen trygt i hamn. 

I en rekrutteringsprosess er det grunnleggende målet alltid likt – å legge til rette for langsiktig verdiskapning hos kundene. For å oppnå dette har HAMNØY definert fire kjerneverdier som skal kjennetegne en Hamnøy-representant i enhver situasjon; Diskré, fleksibel, effektiv og kompetent. 

HAMNØY AS har vokst jevnt og trutt siden etableringen i januar 2015. I 2020 omsatte selskapet for 19,2 mill kr. 

Lokal forankring og engasjement for regionen 

– HAMNØY er forankret her i Haugesundregionen, og vi er opptatt av å heie på regionen og utviklingen her enten det er idrettsliv, organisasjonsliv eller næringsliv. Vi i HAMNØY jobber hardt for våre kunder, og vi vet at FK Haugesund har samme holdning når de kjemper om poeng, sier daglig leder Jan Tore Hamnøy. 

- At vi som region har et godt fotballag i FK Haugesund bidrar til å sette Haugesundregionen på kartet. Det er en god bonus at fotball og idrettsglede skaper fellesskap og engasjement på tvers av bygd og by i regionen vår. Det blir veldig bra når vi post covid igjen kan gå på kamp på stadion som før, sier Hamnøy.  

Ser frem til lanseringen av damelaget

Fra og med 2022 er også damelaget til FK Haugesund en realitet. Det var av betydning for HAMNØY når de gikk inn som partnere denne sesongen.

HAMNØY er opptatt av mangfold og like muligheter både i arbeidsmarkedet og på idrettsbanen. 

- Vi synes det er veldig positivt at FKH nå satser på damefotball. Det er en naturlig utvikling at både jenter og gutter i regionen vår kan drømme om å spille i FKH-drakt i fremtiden, sier Maria Clementina Barrera-Stenersen. 

hamnoy_deling_teambilde-1-750x394 (002).jpg
Fra venstre: Maria Clementina Barrera-Stenersen, Espen Gismervik, Jan Tore Hamnøy, Lisa Røgelstad, Aase Marie Stølås Jørgensen og Daniel Østrem er seks av HAMNØYs totalt ni ansatte.

Ser lyst på fremtiden

Sesongen 2021 er godt i gang og selv om resultatene har variert i innledningen er det nyeste tilskuddet til partnerfamilien optimistiske på FK Haugesund sine vegne. 

- Jeg tror at FK Haugesund kan konkurrere og slå godt fra seg mot alle lagene i serien. FK Haugesund har startet litt varierende, men ikke minst var det en kjempekamp mot Viking, så det er mye bra å bygge videre på, sier Jan Tore Hamnøy.  

For hodejegerne i HAMNØY har den gode utviklingen fortsatt i 2021. 

- Vi merker en høy etterspørsel etter våre rekrutteringstjenester fordi vi blir anbefalt av selskaper som bruker oss. Vi kompromisser ikke på kvalitet. Vår erfaring er at stadig flere ser viktigheten og verdien av å benytte spesialister og hodejegere i rekrutteringsarbeidet, sier Jan Tore Hamnøy. 

Hardt arbeid over tid har gjort at vi har blitt en nasjonal aktør som samtidig jobber med noen av de mest spennende virksomhetene her i regionen. 

Vi ser lyst på fremtiden og er hele tiden opptatt av å bli bedre til å levere god rekruttering til enda flere. Vi er fremtidsorienterte og klare for de utfordringene som måtte komme, avslutter Hamnøy. 

Og avslutter: Vi gleder oss til fremtiden. Og neste kamp. 

Les mer om rekrutterings- og rådgivningsfirmaet HAMNØY.

Annonse fra Eliteserien: