Hjelper FKH i hverdagen

Kalleberg Tekstiltrykk blir bronsemåke i 2022.

I forbindelse med at FK Haugesund byttet utstyrsleverandør i forkant av 2022-sesongen, meldte deg seg et nytt behov for Klubben. Vi trengte en fleksibel, erfaren og dyktig leverandør av trykkeritjenester. Hva passet vel ikke bedre enn at vår gode samarbeidspartner, Kalleberg Tekstiltrykk, meldte seg klar til dyst.

Kalleberg Tekstiltrykk ble startet som en familiebedrift i 1969 med navnet Vestlandske Plastindustri. Produktene var da permer, plastlommer og skilleark med silketrykk.

I 1997 ble plastproduksjonen solgt til nye eiere og Kalleberg Tekstiltrykk fortsatte med silketrykk på og til tekstil. Bedriften er fortsatt familieeid og er i dag drevet av 2. og 3. generasjon Kalleberg; Kjersti Kalleberg Knutsen og Gunn Marit Gloppen.

Selskapets hovedprodukter i dag er silketrykkede og digitale transfermerker, silketrykk direkte på tekstil og montering av transfer på tekstil. All produksjon av trykk foregår i lokaler på Kvalamarka, nord i Haugesund. Selskapet har 5 ansatte hvor to er serigrafer med fagbrev.

I tillegg til produksjon av trykk har vi et stort utvalg av plagg til profilering. T-skjorter, gensere, jakker, treningstøy, bagger, handlenett osv.

Daglig leder, Gunn Marit Gloppen, er glad for å være med som samarbeidspartner i FK Haugesund.

- Gjennom vårt samarbeid med FKH ønsker vi å støtte vårt lokale lag, samt være en lokal leverandør til klubben. Vi ønsker også å synliggjøre oss ovenfor bedrifter i regionen og vise at transfermerker og profileringsplagg med trykk ikke trenger å bestilles på Østlandet eller i utlandet. 

Kalleberg Tekstiltrykk skiller seg ut fra mengden med deres gode service og fleksibilitet.

- Vi fikser navn og tall på én spilledrakt eller 1000 t-skjorter til en festival, avslutter Gloppen.

Les mer om selskapet her

Annonse fra Eliteserien: