Hörmann Norge blir partner

Du har sikkert sett de på TV-skjermen under ski-VM. Nå får Hörmann synlighet i FK Haugesund og blir bronsemåke.

Hva har VM i skiskyting, Norges fotballandslag og FK Haugesund til felles? Jo, de har Hørmann Norge som samarbeidspartner.

Lokalt er Hörmann representert ved avdelingsleder, Ronny Taraldlien.

Hörmann Norge er et heleid datterselskap av Hörmann i Tyskland, har  norsk hovedkontor i Søgne, og har ellers avdelingskontorer i alle fylker og større byer i Norges land. Totalt har det norske selskapet 120 ansatte og forventer å nå 320 millioner i 2022.

VM-skiskyting-Hørmann.png
Fra VM i skiskyting med Hörmann.

Hörmann-gruppen er Europas ledende leverandør av dører og porter. Siden oppstarten i 1935 har selskapet produsert over 20 millioner porter og levert dem i hele verden. I 38 spesialiserte fabrikker i Europa, Nord-Amerika og Asia arbeider mer enn 6000 medarbeidere med å utvikle og produsere porter, dører, karmer og portåpnere for bruk i privatboliger og næringsbygg. Hovedsetet for den internasjonale aktive Hörmann-gruppen er den lille byen Steinhagen i Westfalen i Tyskland. Selskapet, som fortsatt er en familiebedrift, omsetter for over 1 milliard euro i året. Hörmann har over 100 egne salgspunkter i mer enn 40 land, og i tillegg forhandlere i mer enn 50 andre land.

Ronny Taraldlien ser frem til å bli kjent med samarbeidspartnerne til FK Haugeund.

- Utover det at Hörmann er opptatt av synlighet nasjonalt og internasjonalt, er det viktig å bygge gode, lokale relasjoner med beslutningstakere i næringslivet. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med samarbeidsbedriftene til FK Haugesund.

Les mer om Hörmann her

 

Annonse fra Eliteserien: