Reis og opplev verden - mens du støtter FKH

Vår samarbeidspartner KTM gruppereiser tilbyr en eksklusiv mulighet for både supportere og samarbeidspartnere av FK Haugesund.

Storby, strand, fjell eller kanskje en øde øy?

Dersom du bestiller din neste reise, enten det er med storfamilien, kollegaene eller vennene, gjennom KTM gruppereiser kan du være helt trygg på at de ordner alt det praktiske. Dermed kan du konsentrere deg om det viktigste; å slappe av og nyte reiseselskapet. Deres vide kontaktnett av lokale guider og leverandører sikrer at dere får det beste ut av destinasjonen - uansett hvor i verden dere ønsker å reise. 

Eksklusiv mulighet til FK Haugesunds supportere og samarbeidspartnere

KTM gruppereiser har valgt å gi en eksklusiv mulighet til alle supportere og samarbeidspartnere av FK Haugesund. Ved å bruke koden «FKH Reise 2019» når du bestiller gruppereiser for minimum 10 personer gjennom KTM gruppereiser, støtter du samtidig FKH. For hver tur som bestilles får nemlig FKH en andel direkte tilbake til klubben og våre samfunnsprosjekter. 

- Vi har nå fulgt FKH i mange år, både som partner og fra tribunen, og setter stor pris på samarbeidet. I tillegg til å spre glede og entusiasme på stadion, har klubben satset mye på sine samfunnsprosjekter som UngJobb og Haugesund Gatelag. Vi i KTM gruppereiser har latt oss inspirere av det sterke engasjementet som FKH har vist gjennom disse prosjektene. Vårt ønske er å bidra til at dette viktige arbeidet får fortsette i mange år fremover. Ved å bestille din neste firmatur eller gruppereise gjennom oss, er du samtidig med og støtter klubben og det viktige arbeidet som gjøres, også utenfor banen, forteller Kristoffer Tangen, daglig leder i KTM gruppereiser. 

Din lokale spesialist på gruppereiser og arrangementer

Gjennom snart 40 år har reisebyråvirksomhet vært en viktig del av KTM gruppens kjerneområder. KTM gruppereiser AS teller i dag 4 ansatte og er fortsatt lokaleid av familien Mesøy fra Kopervik. På kontoret sitter dedikerte prosjektledere med ulik bakgrunn og kompetanse, og med lang erfaring fra reiselivet. Felles for dem alle er et sterkt ønske om å gi de reisende den beste servicen og opplevelser for livet. 

Se hva KTM gruppereiser har å by på her

Annonse fra Eliteserien: