Lanserer HAUBO-tribunen

HAUBO og FK Haugesund ble torsdag enige om at Haugesund Boligbyggelag kjøper navnerettighetene til den nye tribunen som er under oppføring i sør på Haugesund Stadion.

I sørenden av Haugesund Stadion er en flunkende ny tribune under oppføring. Denne vil heretter være kjent som HAUBO-tribunen.

Dette etter at Adm. dir. i Haugesund Boligbyggelag, Svend Inge Stueland, og FK Haugesunds daglige leder Eirik Opedal torsdag formiddag kunne gi hverandre håndtrykket som sluttførte avtalen.

Gunstige priser for HAUBO-medlemmer

Avtalen innebærer at HAUBO-medlemmer kan kjøpe billetter til FK Haugesunds hjemmekamper på denne tribunen til kun 50% av ordinær pris.

I påvente av at HAUBO-tribunen ferdigstilles og tas i bruk kan HAUBO-medlemmer kjøpe billetter til 50% av ordinær billettpris andre steder på Haugesund Stadion.

- Vi er svært tilfreds med at HAUBO kjøper navnerettighetene til den nye tribunen og ser frem til å profilere selskapet og alle dets medlemmer på Haugesund Stadion i årene fremover, sier FK Haugesunds daglige leder Eirik Opedal i forbindelse med avtalen.

73 år på Haugalandet

HAUBO har bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer helt siden 1946 og forvalter i dag vel 4500 boliger rundt omkring på Haugalandet. Nærmere 140 borettslag og sameier er tilknyttet HAUBO - hvorav Hollenderhaugen Amfi i nær tilknytning til Haugesund Stadion er blant de aller nyeste.

Les mer om Haugesund Boligbyggelag her.

Annonse fra Eliteserien: