LEVEL styrker sin posisjon

Nå også med LEVEL Offshore.

Fra og med 2022-sesongen pryder LEVEL Offshore og LEVEL Personal treningsshortsene og treningsbuksene til alle spillerne i Kraftakademiet, Damelaget og Herrelaget.

Level Personal AS er et av regionens største rekrutterings- og bemanningsselskaper. Selskapet har hovedkontor i Haugesund med avdelingskontorer i Stavanger og Kristiansand.

Salgssjef Arnt Ole Bang er fornøyd med samarbeidet.

- Helt siden oppstarten i 2016 har vi vært samarbeidspartner av FK Haugesund og gjennom samarbeidet har vi kommet i kontakt med mange spennende kunder, og bygget mange gode relasjoner. Som Platinamåke er vi stolte over å kunne støtte «mær enn tri poeng», damelag, herrelag og FKH akademiet, forteller Bang.
 

Slik blir buksene seende ut.
Slik blir buksene seende ut.

Fra før av er LEVEL Digital og LEVEL Mathuset samarbeidspartner med "de kvite og blå". Nå kommer også LEVEL Offshore inn som partner.

Level Offshore AS er et relativt ungt selskap og har siden oppstart i 2018 bygget seg opp til å bli en betydelig leverandør av offshore prosjektpersonell til lokale- og internasjonale selskap. På Haugalandet finner vi firmaer med høy kompetanse innen undervannsoperasjoner og Level Offshore bidrar med kvalifisert personell til deres operasjoner.

Karl Magnus Minge i LEVEL Offshore er FKH-supporter og er fornøyd med å bli samarbeidspartner med favorittklubben sin. I tillegg er han svært fornøyd med at det er blitt både dame og herrefotball i klubben.

- På samme måte som FKH setter Haugalandet på kartet ønsker, LEVEL Offshore å bidra til å sette det lokale subsea-miljøet på kartet gjennom engasjerte og flinke folk. De fleste av våre norske kunder jobber også internasjonalt og vi følger med der de har kontrakter. Gjennom vårt avdelingskontor i Aberdeen sikrer vi god tilgang på erfarent personell til internasjonale undervannsoppdrag.

Hun som er kjent for å holde i trådene på kontoret til LEVEL, Stefanie Apeland, er ikke i tvil.

- Flere av FKHs partnere er i bransjer vi kan relatere oss til, og vi ser fram til å være med å bygge relasjoner samtidig som det hjelper FKH et steg videre mot en ny medalje i Eliteserien!

Les mer om Level her

 

LEVEL-offshore-personal.png

Fra venstre, Martin Fauskanger (FKH), Stefanie Apeland, Arnt Ole Bang og Karl Magnus Minge.

Annonse fra Eliteserien: