MicrosoftTeams-image (2)

MARINA SUSER AVGÅRDE

Båtforhandleren som også spiller i Eliteserien.

Annonse:

Marina AS ble etablert i 1971 og har i over 50 år gitt båteiere på Haugalandet de beste forutsetninger for et problemfritt, sikkert og behagelig båtliv.

Kvalitetsprodukter, høy servicegrad, hyggelige ansatte og solide leverandører skal gjøre valget av båt fra Marina AS enkelt.

Daglig leder Trond Osmunden forteller at de har vært Yamaha Marine forhandler siden merket ble lansert i Norge i slutten på 70-tallet. 
- I 2021 ble vi kåret til årets Yamaha forhandeler i Norge og er distriktets forhandler av Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Pioner og Øien Hasle, forteller Omundsen.

- Vi er opptatt av å tilby et komplett spekter av båter til våre kunder. Hele familien skal kunne ha det gøy på sjøen og få dekket sitt behov, og vi tar det som et kvalitetsstempel at vi har mange 2. og 3. generasjons kunder.

- Vi bygger stein på stein og Marina AS har hatt sunn og nøktern drift helt siden starten. Vi har de siste årene hatt en stabil omsetning på ca 40 millioner kroner og er i dag 5 ansatte, fortsetter Osmundsen.

Marina AS disponerer over 1.000 m2 topp moderne lokaler med utstilling/butikk og komplett service senter.

De nye lokalitetene er designet i henhold til Yamaha Marine sine guidelines. I tillegg til store lokaler har de også et stort uteområde med 65 meter dypvannskai og over 2.000 m2 asfaltert uteareal.

Trond Osmundsen synes det er kjekt å kunne bidra til at Haugesund har et fotball lag i samme divisjon som de selv spiller i.

- Vi satser på å treffe nye og eksisterende kunder på FKH-frokostene og i Partnerkaféen på kamp, forteller Osmundsen.

Det er alltid spennende når vi går mot en ny sesong og håpet er at FKH kan igjen kjempe om plass i Europa.

- Det hadde vært kjekt å sett Håvard Nordtveit i hvit og blå drakt igjen, og uten restriksjoner får vi flere tilskuere på tribunen.

- Ellers skal det bli veldig spennende og følge det nye damelaget sin veg oppover i divisjonsystemet, avslutter Trond Osmundsen.

Les mer om Marina AS her

Annonse fra Eliteserien: