Med i tykt og tynt

Stillasgruppen med videre.

Stillasgruppen ble stiftet i 1993, samme år som FKH. 

Stillasgruppen har hovedkontor på Veavågen og driver med produksjon, salg, utleie, montering og demontering av stillaser til alle typer prosjekter.

For noen år siden bygget vi Karmøybedriften administrasjonsbygg på Vea, i samme anledning bygget de også nye produksjonslokaler. Alusafe system stillas er derfor et kortreist produkt for oss på Haugalandet, men Stillasgruppen har kunder fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, samt på Østlandet.

Stillasgruppen er godt etablert med eget avdelingskontor på Fetsund (utenfor Lillestrøm) som tar seg av prosjektene i den regionen.

- FKH er fotball flaggskipet i vår region, med å være en del av FKH familien får vi også nasjonal profilering, forteller Steven Weltzien.

- Stillasgruppen har vært med i FKH siden "tidenes morgen", med andre ord har vi vært en stolt samarbeidspartner til klubben siden vi etablerte oss. Å være en del av FKH betyr mye for oss, fortsetter Weltzien, som har ansvar for salg og marked.

Også gründer og daglig leder, Brian Sjøen, er fornøyd med samarbeidet med FKH.

- Gjennom FKH sitt nettverk har vi bygget gode relasjoner til andre samarbeidspartnere i klubben både i sosiale settinger, og i vårt daglige virke. Stillasgruppen har et stort fokus på å ta samfunnsansvar. Det gjør vi gjennom FKH, samt i andre lag og breddeklubber i vår region, forteller Sjøen.

Gründeren gleder seg til en normalsesong.

- Det har vært noen spesielle år med Covid for idretten. Vi ser derfor fram til at årets sesong byr mye publikum, entusiasme, glede på stadion og ikke minst å treffe nye og gamle samarbeidspartnere i klubben. Sees på stadion, fotball er best live, avslutter Brian Sjøen.

Les mer om Stillasgruppen her

Annonse fra Eliteserien: