NorBetong

Med Norbetong i grunnmuren

Har vært tilstede på stadion siden 2013 - nå også som partner.

Annonse:

NorBetong er en av Norges ledende leverandører av ferdigbetong. Selskapet har et nettverk av betongfabrikker som dekker de fleste markedene i Sør-Norge. 

NorBetongs sterke posisjon i ferdigbetongmarkedet baserer seg på teknisk og teknologisk kompetanse på produksjon og levering av betong til bygg- og anleggsmarkedet, og er en del av HeidelbergCement-konsernet, som er en av verdens største produsenter av byggematerialer, og er markedsledende innenfor tilslag, sement og betong. Konsernet har ca. 53`000 ansatte på over 3`000 steder i mer enn 50 land. 

Avdelingsleder Kjell Ove Osnes ved Norbetongs lokale avdeling i Haugesund er svært fornøyd med å ha en solid eier i ryggen:

- Selv om konsernet er globalt så er fabrikken vår lokal. Ansatte og sjåfører bor her, og er lokalkjente på hele Haugalandet. Fabrikken som ligger på Bø på Avaldsnes har vært en del av NorBetong siden 1999, og har en produksjonskapasitet på ca 90 m3 pr time. Vi sysselsetter 3 årsverk på fabrikken, og har i tillegg 8 sjåfører som sørger for trygg transport av betongen ut til våre kunder.

- Vi leverer betong til proffmarkedet, men vi leverer også svært mye betong til private kunder. Hos oss er alle velkommen, enten det er snakk om store eller små prosjekt som skal støpes, sier Kjell Ove med et smil. 

- Blant de bygg vi har produsert og levert betong til i løpet av de siste årene, må vi jo nevne tribunene til den nye stadion, samt de nye leilighetsbyggene ved siden av stadion, så da er det jo på sin plass å gå inn som partner.  

- Interessen for fotball generelt, og FKH spesielt, har vært stor hos våre ansatte i alle år, og diskusjonen om å gå inn som partner har vært oppe mange ganger. Nå tok vi diskusjonen litt videre, og fikk signert en avtale for de to neste år. Vi håper og tror at vi med dette samarbeidet vil få et enda bedre feste i folks hukommelse til den dagen de har behov for betong, og når vi i tillegg får støttet opp om klubben, og kan kose oss med god fotball sammen med kolleger og kunder, så satser vi på at dette er en god investering både i forhold til drift og trivsel!

Vi gleder oss til seriestart!

Les mer om Norbetong her eller følg de på Facebook ved å trykke her

 

Annonse fra Eliteserien: