Mizuno blir skoleverandør

FK Haugesund inngår treårig skoavtale med japansk utstyrsprodusent.

Det var hektisk aktivitet på Haugesund Sparebank Arena mandag ettermiddag da FKH-spillere og støtteapparat testet fotball- og fritidssko fra utstyrsleverandøren Mizuno. Foranledningen var at den japanske utstyrsleverandøren og FK Haugesund nylig inngikk en treårig samarbeidsavtale som innebærer at Mizuno leverer fottøy til spillere, støtteapparat og øvrige ansatte de neste tre årene.

Mizuno Norge: sportsutstyr for en sunn livsstil

- Mizuno og FKH passer godt sammen. Vi er begge opptatt av å levere kvalitet, både på og utenfor banen. Den sterke merkevarekjennskapen og de solide prestasjonene FKH har levert de siste sesongene gjør FKH til en attraktiv partner for Mizuno. Vi gleder oss til å kunne levere markedets beste sko til en klubb som er opptatt av å utvikle seg på alle områder, sier Mizunos salgs- og markedssjef i Norden, Frode Ø. Balchen i anledning av at hans kollega Rune Nystrøm gjestet Haugesund Sparebank Arena med et rikt utvalg av modeller innen både fotball- og fritidssko mandag denne uken.

Presenterte ny modell

Nystrøm presenterte blant annet den nye Morelia Neo III Elite FG Next Wave-modellen i skinn som akkurat har kommet på markedet for FKH-spillerne under besøket. En modell man gjerne ser at flere enn bare eliteseriespillere benytter.

- Gjennom samarbeidet med FKH ønsker vi å få vist frem merkevaren vår på Haugalandet og øke merkevarekjennskapen i området. Vi har også et sterkt ønske om å komme i dialog med breddeklubber i området for å sikre at ennå flere kan få kjenne følelsen av en Mizuno-sko på føttene, enten det er til løp – fotball, eller innendørsaktivitet, sier Balchen.

image-20210629160520-1.jpeg
Mizuno Morelia Neo III Elite FG Next Wave-modell.

Mizuno er et japansk multisport performance brand, med over 100 års erfaring i å utvikle sportsutstyr til både toppidretten og massene. I Norge er Mizuno mest kjent for sine sko til bruk for løping, innendørsidrett og fotball, men produserer og selger også sko til tennis og padel, samt en del treningstekstiler. Selskapet ble opprinnelig grunnlagt i Osaka i 1906 av Rihachi Mizuno, men er i dag et globalt selskap som med hele verden som marked. Det norske hovedkontoret har tilhold i Kristiansand.

Vil nå ut til bredden

Markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund ser frem til å bidra til at Mizuno får fotfeste også ute i breddeklubbene på Haugalandet.

- I og med at vi selv har inngått en langvarig avtale om leveranse av sko som skal pleie det kanskje viktigste arbeidsredskapet en fotballspiller har, nemlig bena, både på og utenfor banen - ligger det i det også en bekreftelse fra oss på kvaliteten på det Mizuno leverer av utstyr. Som fotballklubb kan vi ikke kompromisse på kvalitet når det kommer til utstyr spillerne våre benytter og vi håper og tror at også øvrige klubber på Haugalandet vil få øynene opp og benytte seg av både fotball-, fritids- og løpesko fra Mizuno nå som FK Haugesund har begynt å ta det i bruk.

Les mer om FKH-partner Mizuno.

Annonse fra Eliteserien: