Gemyttelig i nabolaget

Nils Sørhaug er bronsemåke den kommende sesongen.

«Bilforhandleren i midt i sentrum». "Kun et utspark fra Stadion". Slagordene man forbinder med Mazda-forhandler Nils Sørhaug AS er mange, og man kunne med hell ha benyttet «Den gode naboen» også. I hvert fall så gjør vi det i FKH-kretser.

Nils Sørhaugs bilforretning er nemlig blant Haugesund Stadions nærmeste og beste naboer og det gode naboskapet virker bare å fortsette kommende sesong ettersom Haugesunds eneste Mazda-forhandler like før helgen forlenget samarbeidet med FK Haugesund for ytterligere et år.

Med beliggenhet i Øvregata 133 er det kort vei til Haugesundsfotballens storstue – og ser du noen kjøre rundt i Mazda med FKH-profilering er det med stor sikkerhet noen i klubbens støtteapparat som er ute på veien.

Sponser bredt

Å tegne en ny samarbeidsavtale for kommende sesong er ledd i en større tenkning omkring sponsorater for Nils Sørhaug.

- Vi har alltid brukt sponsorater som en del av vårt markedsføringsbudsjett og vi er med som sponsor i breddeidretten rundt om på Haugalandet og bruker profilering i FKH som en spydspiss i dette arbeidet. Gjerne i kombinasjonen med slagordet «KUN ET UTSPARK FRA STADION» for å få satt oss på kartet, sier daglig leder Nils Sørhaug i forbindelse med avtalen som ble inngått like før helgen. 

Og at de fleste kjenner til Mazda-forhandlerens geografiske plassering er det liten tvil om.

Nils Sørhaug: «Kun et utspark fra stadion»

Bilforhandleren, som også er regionens merkeverksted for Huyandai, har gjennom mange år som FKH-partner nytt godt av å være en del av nettverket som FK Haugesund tilbyr sine samarbeidspartnere.

- Jeg føler vi blir sett og lagt merke til i FKHs nettverk og at vi har hatt godt utbytte av dette opp igjennom årene med god gjensidig handel mellom ulike aktører i FKHs nettverk. FK Haugesund blir også godt lagt merke til i vårt nettverk av kollegaer i andre byer og dette er alltid et godt samtaleemne når vi møter andre rundt omkring i landet.

Liker den lokale profilen

Det er ingen hemmelighet at Nils Sørhaug er en tilhenger av den lokale profilen på FK Haugesund.

- Vi synes det er veldig hyggelig med flest mulig lokale helter på banen og tror det er viktig med tanke på å styrke FKHs posisjon på Haugalandet. Det er også fint med Jostein tilbake i trenerstolen fremfor «ein utante» som Jos ville sagt selv, og vi forventer at man fortsetter i samme gode ånd som Horneland og Grindhaug har bygget opp igjennom de siste årene. Vi har sansen for at det ser ut for å bli en mer og mer lokal profil på laget fremover.

Europa er krydderet

Med en sesong som i tillegg til hjemlig serie og cup også innebærer et eller flere tokt ute i Europa i løpet av sommeren er det alltid et spørsmål om hva som er viktigst. Byens Mazda-forhandler er dog klar på at Eliteserien veier tyngst.  

- Ja, vi nok en jevn og god innsats i serien høyest når alt kommer til alt, men besøk av noen store lag i fra Europa er heller ikke feil.

Så gjenstår det å se om Nils Sørhaug får se en europeisk toppklubb i aksjon på Haugesund Stadion denne sesongen eller ikke.

Les mer om bronsemåke-partner Nils Sørhaug AS

Annonse fra Eliteserien: