Norengros Kjosavik tenker langsiktig

Fortsetter som Sølvmåkepartner ut 2024.

Norengros Kjosavik er ikke bare Rogalands største leverandør av forbruksvarer til offentlig og privat sektor, men også en betydelig FKH-partner. 

Norengros: Vår kompetanse – din trygghet

Ikke minst er partnerskapet ekstra godt synlig for alle de som starter kampdagene på Haugesund Sparebank Arena med VIP-arrangementet som klubben kjører i den siste halvannen time før avspark. De arrangeres nemlig i Norengros-losjen – det største serveringslokalet på arenaen og siden starten på 2019 også tett forbundet med Norengros-navnet. 

Ventet tålmodig

Etter lang ventetid i påvente av at koronarestriksjonene skulle åpne for det er det denne høsten full aktivitet i Norengros-losjen før hver hjemmekamp. Det skulle gå nærmere halvannet år fra losjen sto ferdig profilert våren 2020 og frem til den endelig kunne tas i bruk for fullt i starten av oktober i år.

- Etter det som har virket som en evighet uten å treffe folk har det vært herlig å komme tilbake på Haugesund Sparebank Arena. Det er kjekt å se at stemningen er på det samme gode nivået, og vi ser at tiltaket med å møblere losjen har økt kjennskapen til at vi er en av regionens største leverandører av møbler til næringslivet betraktelig, sier markedskoordinator Eirik Arntsen i Norengros Kjosavik.

fkh_arrangement_022.JPG
Norengros-losjen er samlingssted for VIP-gjestene på kampdag. Foto: Haakon Nordvik.

Selv om Norengros-losjen snart feirer toårsjubileum strekker partnerskapet til FK Haugesund seg mye lenger for firmaet som har regionalt hovedkontor på Forus utenfor Stavanger, men også en egen avdeling i Haugesund. I snart ti år har leverandøren av forbruksvarer vært en del av partnerlauget til FK Haugesund. Og nå forlenger man altså med tre nye år.

- Vi ser viktigheten av å arbeide langsiktig i alle våre sponsorater. En merkevare blir ikke bygget over natten, og vi går nå på vår 10. sesong som samarbeidspartner med FKH. I våre øyne er FKH blant de aller sterkeste merkevarene i regionen, og vårt samarbeid med klubben er en viktig del av vår markedsføringstrategi, sier Arntsen.

Synlige på treningsutstyr

Som en del av den nye avtalen vil logoen til Norengros Kjosavik fra og med neste sesong også være synlig på både treningsvestene til A-laget samt på treningstøyet til trenerne i Kraftakademiet. At man også er inne og støtter utviklingsarbeidet i klubben er ikke tilfeldig.

- Det er imponerende å se hvilken jobb FK Haugesund gjør for klubbene i hele regionen, og at de virkelig fremstår som regionens lag. Vi i Norengros Kjosavik er representert i hele Rogaland, og av den grunn er det viktig for oss å ikke bare være profilert på arenaer hvor toppidretten bedrives.

Tidligere i sommer ga bedriften to hjertestartere til FK Haugesund slik at klubben skal ha god tilgang på dette livreddende hjelpemiddelet hvis situasjonen oppstår. Den gang hadde Christian Eriksen akkurat segnet om under EM-sluttspillet for for bare halvannen uke siden skjedde det igjen. Sogndal-spiller Emil Palsson falt om med hjertestans, men hurtig livredning sørget for at det endte godt for islendingen. Hvilke tanker gjør Norengros seg om sommerens to hjertestartere når slikt skjer? 

- Først og fremst er vi veldig glade for at Emil har det bra. Samtidig viser slike situasjoner viktigheten av at man har tilgang til livreddende utstyr både på arrangementer, arbeidsplasser, skoler og andre steder mennesker ferdes, sier Arntsen.

fkh_arrangement_028.JPG
Denne høsten er det endelig full aktivitet igjen i Norengros-losjen på Haugesund Sparebank Arena. Foto: Haakon Nordvik.

Spente på damesatsingen

Når vi går inn i 2022 går vi også inn i en ny æra med et eget damelag i seriespillet. Det er av de ting Arntsen og kollegaene ser aller mest frem til neste sesong.

- Det vi er aller mest spente på i 2022 er klubbens nye damelag. Denne reisen mot troppen blir utrolig spennende å følge. Vi husker jo hvordan debutsesongen for herrene endte i 2. divisjon for nesten 30 år siden. Den blir ikke enkel å kopiere, men med langsiktig arbeid håper vi at også damene etterhvert klarer å etablere seg i toppen av norsk fotball, avslutter markedskoordinator Eirik Arntsen i Norengros Kjosavik.

Norengros Kjoasvik tilbyr alt du trenger på ett sted, og er del av en landsdekkende kjede med 38 engrosbutikker i hele Norge. Sortimentet dekker alt fra kontor- og datarekvisita til emballasje, medisinske forbruksvarer, storhusholdning, møbler og inventar.

Les mer om FKH-partner Norengros Kjosavik.

Annonse fra Eliteserien: