Norrøna Storkjøkken tilbake i nettverket

Ingen kjenner Haugesund Sparebank Arenas husholdningsutstyr bedre enn Jan Klovning.

Norrøna Storkjøkken, tidligere kjent som Klovning Storkjøkken, har levert alle hvitevarer til FK Haugesund. De er også hovedårsaken til at draktene til FKH er englehvit. Både vaskemaskiner og tørketromler kommer fra leverandøren på Solvang.

- Vi har vært partner i FKH siden 2008, men hadde et opphold i 2020. Det er kjekt å se den nye given i Klubben og den må vi være med på. Det har også vært to fantastiske hjemmekamper i det siste som gjør det enda kjekkere, sier Jan Klovning som er daglig leder i Norrøna Storkjøkken Haugesund.

Norrøna Storkjøkken en av landets ledende totalleverandører av storkjøkkenutstyr. De leverer alle typer storkjøkkenutstyr og kjøkken-/småutstyr til f.eks. caféer, barnehager, hotell-/restaurantbransjen, bedriftskantiner og hos større kunder som Forsvaret og offshore/plattformer. Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet preger deres utvalg hvor ergonomi og brukeropplevelse settes høyt.

Selv om majoriteten av businessen til Norrøna Storkjøkken er bedriftsmarkedet, er også privatpersoner velkommen til Solvang for å handle alt til husets viktigste rom.

Jan Klovning er klar til å bistå dersom du trenger noe til kantinen din. Sjekk ut hjemmesiden til Norrøna her

Annonse fra Eliteserien: