Nytt medlem i partnerfamilien

Lokalbrygg blir samarbeidspartner.

Denne uken fikk FK Haugesunds allerede omfangsrike partnerfamilie et nytt tilskudd. Lokalbrygg AS. Det Oslo-baserte selskapet har hele landet som marked og tilbyr en lang rekke produkter fra et stort og variert sortiment og FK Haugesunds nyeste partner ser frem til å jobbe i tospann med Haugalandets flaggskip på fotballfronten fremover.

Lokalbrygg: Kvalitet fra start til slutt

Hele Lokalbryggs virksomhet er tuftet på samarbeidet med de små håndverksbryggeriene, over hele landet. De små, dedikerte og kjempeflinke gründerne som er entusiastiske og stolte over sitt håndverk, men som, nettopp på grunn av at de er små, har mange utfordringer med å nå hele veien ut i kampen med de store bryggeriene. Følelsen av å drikke godt håndverk, laget av mennesker som brenner for faget sitt er noe helt spesielt. Vi har derfor samlet hele bryggeri-Norge med fokus på de lokale produsentene, hvor vi i dag representerer, over 40 forskjellige bryggerier fra hele landet, sier daglig leder Eirik Tomter i Lokalbrygg AS.

Tomter ser klare paralleller mellom egen drift og FK Haugesunds posisjon i toppfotballen og liker virkemidlene FK Haugesund har brukt for å nå toppen. De kan oppsummeres i fire prinsipper.

FK Haugesund er enkelt å assosiere med disse gründerne. Haugesund er ikke den største byen, og Haugalandet er ikke den største regionen. Man ligger og "kriger" mellom to større byer og regioner. Likevel har haugalendingene etablert en toppklubb her, på grunn av dedikasjon, hardt arbeid, stolthet og engasjement. Dette kan vi i Lokalbrygg kjenne oss igjen i, omfavne og applaudere, sier Eirik Tomter.

Mål med samarbeidet

Foruten hjerte for klubbkulturen i FK Haugesund, er det også et rent forretningsmessig aspekt som ligger til grunn for engasjementet og samarbeidet Lokalbrygg har inngått. Særlig tilgangen til forretningsnettverket som FK Haugesund har bygget opp lokker.

– Vi vil gjerne bli en del av nettverket til klubben, der vi ser det er mange engasjerte supportere, som blør for drakta. De som bryr seg om noe, er de vi vil søke sammen med, slik at vi sammen skaper gode opplevelser for fremtiden. I Lokalbrygg er vi utrolig stolte av det vi driver med, og vi elsker at andre er stolte over det DE driver med. Lokalbrygg er veldig stolte over å samarbeide med FK Haugesund, og har satt som mål at FK Haugesund-supporterne skal få sine helt egne produkter.

At FK Haugesund en dag kommer til å vinne noe er hevet over enhver tvil. Vi vet bare ikke når, men om det var opp til Erik Tomter vil ikke suksessen kunne komme fort nok.

- Vi er veldig glade i Haugalandet, og håper jo at vi sammen får noe å feire! En drøm for oss ville være om vi neste sesong sammen kan feire at gullet skal "him" til Haugalandet! Da skal vi jammen finne på noe morsomt for å symbolisere dette, sier Tomter 

Norsk håndtverk

Også markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund ser frem til samarbeidet.

- Majoriteten av våre samarbeidspartnere er og skal være hjemmehørende i vår egen region, og selv om stadig flere virksomheter utenfor vårt geografiske nedslagsfelt får øynene opp for oss synes vi fortsatt det er veldig stas når vi får på plass et samarbeid med aktører som har tilhold andre steder i landet. Lokalbrygg minner på mange måter om oss selv og i fellesskap skal vi jobbe for både sportslig og kommersiell suksess fremover.

Ved å handle hos Lokalbrygg tar du et valg - et valg om å velge norsk håndverk, støtte norske arbeidsplasser og velge smak og kvalitet foran alt annet.

Les mer om FKH-partner Lokalbrygg.

Annonse fra Eliteserien: