PÅ RYGGEN TIL BÅDE DAMENE OG HERRENE

Multi Industrier forlenger og utvider engasjementet som draktpartner.

Det Tysvær-baserte selskapet Multi Industrier AS er leverandør av tjenester innenfor stillas, isolering, overflatebehandling og gulv- og innredningsarbeider

Siden 2018 sesongen har Multi Industrier hatt egen logo på ryggen til FKHs A-lag og fra neste sesong skal de ha samme plassering på nysatsningen FKH Damer.

General Manager i Multi Industrier, John-Steinar Pedersen, er som kjent også formann i Sportsklubben Haugar.

-Vi har hatt damelag i Haugar i snart 50 år, så selvsagt vil vi bli med når FKH Damer nå endelig ser dagens lys. Nå har vi samme logoen på rygg på begge FKH’s A-lag samt på lagene til Haugar, forteller Pedersen.

Multi Industrier ble etablert i 2002, og har med en arbeidsstyrke på opptil 400 personer passert en halv milliard i omsetning. 

- Vi synes det er viktig at alle som har anledning til å bli med i FKH-nettverket - gjør det, sier Pedersen når han forklarer motivasjonen for å videreføre det allerede godt etablerte samarbeidet.

I møte med Multi Industriers mange kunder kommer sponsoratet med FKH godt med i de innledende samtalene.

- De fleste av våre samarbeidspartnere har et forhold til fotball, og de har gjerne sett logoen vår på FKH sine drakter, sier John-Steinar Pedersen. 

Som en del av avtalen vil Multi Industrier også være ansvarlig for kontroll og sertifisering av ståplassene på DeepOcean-tribunen.

Les mer om FKH-partner Multi Industrier.


 

Annonse fra Eliteserien: