Passerte magisk grense

Revisjons- og rådgivningsselskapet EY ble partner nummer 200.

Partnerfamilien i FK Haugesund har alltid vært stor og omfangsrik, men torsdag denne uken passerte klubben en magisk grense. Da ble nemlig samarbeidspartner nummer 200 klar ved at revisjons- og rådgivningsselskapet EY signerte en avtale som strekker seg ut 2022.

Avtalen sikrer Haugesundsavdelingen til det internasjonale konsernet både markedsføring og faste plasser på kampdag samt tilgang til klubbens nettverk og partneraktiviteter.

- Vi ønsker å støtte opp om FK Haugesund, og bidra til at klubben kan beholde sin sterke posisjon både lokalt og nasjonalt. Vi ønsker å synliggjøre og utvide nettverket til EY på Haugalandet. I tillegg er det «heilt knall» å dra på kamp med gode kollegaer, sier Olaf Magnus Haavik i anledning signeringen av samarbeidsavtalen.

EY: Vi skaper fremtidens arbeidsplass

Sammen med kollega Magnus Tornes avla han Haugesund Sparebank Arena et besøk torsdag ettermiddag for å formalisere samarbeidet med FK Haugesund. Tornes kan for øvrig se tilbake på en karriere som banemann på Haugesund Sparebank Arena.

- De aller fleste hos EY er ivrige fotballsupportere og det diskuteres hyppig både FKH og engelsk fotball i lunsjen. Vi har både Manchester United-, Liverpool- og Newcastle-supportere på kontoret, men felles for alle er at de også støtter FK Haugesund, sier Haavik.

EY 2.jpg
Magnus Tornes og Olaf Magnus Haavik i EY er klar for en spennende høst på Haugesund Sparebank Arena sammen med FK Haugesunds Hallgeir Johansson.

Håper på medaljekamp!

Med full gjenåpning av samfunnet ser duoen frem til at tribunene kan fylles i sesonginnspurten. Det er i hvert fall ingen tvil om hva EY håper og forventer at den siste tredjedelen av 2021-sesongen vil bringe.

- Flere tilskuere på hjemmekampene! FK Haugesund har vært best på eget gress, og vi forventer at de fortsetter poengsankingen på hjemmebane. Dersom det også klaffer på bortebane hadde det vært «himla gøy» med medaljekamp! Vi synes det er flott at så mange lokale aktører støtter opp om FK Haugesund. I tillegg synes vi det er ekstra stas med damesatsningen som pågår nå, avslutter Haavik og Tornes i EY.

Stort trykk i partnermarkedet

Partneransvarlig Hallgeir Johansson i FK Haugesund legger ikke skjul på sin entusiasme over at partner nummer 200 er på plass i partnerfamilien.

- Jeg har ofte sagt at vi har verdens beste samarbeidspartnere i FK Haugesund, både når det kommer til hvor tett de følger klubben og hvor opptatt de er av å bidra til utvikling av både FKH og regionen. Det er gjerne slik at partnere avler partnere og måten våre samarbeidspartnere snakker varmt om FK Haugesund til andre næringslivsaktører bidrar til at disse også får lyst til å sikre seg tilgang til nettverket vårt. Det er vi selvsagt veldig fornøyde med og 200 samarbeidspartnere taler sånn sett for seg selv når det gjelder engasjementet der ute, sier Johansson.

EY, tidligere Ernst & Young, er Norges største og en ledende global aktør hovedsakelig innen revisjon, men også forretningsrådgivning, skatt og avgift- og transaksjonsrådgivning og etablerte eget kontor i Haugesund i 2011.

Les mer om FKH-partner EY.

Annonse fra Eliteserien: