Paxon inn i partnerlauget

Partnerporteføljen vokser. Nå også med spesialister på prosjektledelse.

Rydding av søppel på kampdag. Aktivitetsdag for barn og unge. Og rydding av turstier. Det er bare noen av elementene som inngår i samarbeidsavtalen selskapet Paxon og FK Haugesund nylig inngikk for det neste halvannet året.

Paxon: Hakket foran

Paxon er et uavhengig selskap som har spesialisert seg på å bistå kunder ved å tilby prosjektledelse og annen rådgivning innen prosjektadministrasjon og fredag var daglig leder John Audun Antonsen på besøk på Haugesund Sparebank Arena og benyttet anledningen til blant annet å se på fasilitetene som FKH-spillerne disponerer til trening og kamp.

- Forretningsdelen av samarbeidet med FK Haugesund er først og fremst å bygge merkevare. Gevinsten for oss med å være med i FK Haugesund er å gjøre Paxon-navnet kjent og gjøre omverden oppmerksom på det vi tilbyr og holder på med. Vi har forhåpninger om at tilgangen til partnernettverket og de ulike møteplassene vil bidra til at vi etablerer nye forbindelser og får andre typer prosjekter inn hos oss, kunne Antonsen fortelle i forbindelse med besøket.

Vil være med på reisen

Men som i forbindelse med de fleste partneravtaler er det også flere årsaker til at Paxon nå er en del av FK Haugesunds ‘Partnerhub’.

- Det er selvsagt en annen side ved samarbeidet vårt også. Det er å støtte opp og være med på noe. Jeg har veldig tro på at FK Haugesund vil kunne gjøre det bra både i år og til neste år og den reisen vil vi gjerne være med på. Vi bruker også mulighetene som samarbeidet gir oss internt til en positiv greie der de ansatte får mulighet til å gå på kamp, hygge seg, bruke det som en fritidsaktivitet og snakke varmt om opplevelsene etterpå. For oss er slike ting viktig og det føyer seg inn i rekken av andre tilbud som blant annet trening i arbeidstiden m.m.

Paxon har ansatte med lang og allsidig erfaring innen bygg og anlegg, men også fra andre bransjer, og har etter oppstarten i 2019 etablert seg med avdelinger i både Haugesund og i Stavanger.

- Vi administrerer alle typer prosjekter for kundene våre som er privatpersoner, større private byggherrer, det offentlige – type kommuner og fylkeskommune – samt instanser som Veivesenet o.l, sier John Audun Antonsen.

Paxon 2.jpg
Markedssjef i FK Haugesund, Martin Fauskanger, og daglig leder i Paxon, John Audun Antonsen.

Hvorfor Paxon?

Og navnet? Det er på ingen måte hentet ut av løse luften. Tvert imot ligger det flere tydelige og gjennomtenkte budskap i komponeringen av de fem bokstavene.

PA = Prosjektadministrator

X = Innertier, Blink, X-faktor

ON = Påskrudd

Med andre ord …

PA x ON = Påskrudd prosjektadministrator

Akkurat det man som kunde ønsker i forbindelse med større eller mindre prosjekter.

Ryddehjelp og aktivitetsdag

Markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund ser frem til å lansere «Ryddehjelp»-ordningen som Antonsen og Paxon har tatt initiativ til senere i oktober. Og ser også flere andre interessante momenter ved avtalen man har inngått.

-  Det som gjør dette samarbeidet ekstra spennende er at det i tillegg til å være med en aktør fra en ny bransje i partnersammenheng også supplerer det tradisjonelle innholdet i slike avtaler med noen nye elementer. Blant annet vil Paxon være med og bidra til at Haugesund Sparebank Arena ryddes på kampdag gjennom en ordning der de gir 1500,- kroner i lagkassen til det laget som påtar seg ryddejobben den aktuelle kampen. Dette ser vi frem til å lansere og starte opp med allerede i høst.

I tillegg vil Paxon og FK Haugesund i fellesskap arrangere en aktivitetsdag der barn og unge er i målgruppen, og FK Haugesund vil også være med på «Paxon rydder vei» - et samarbeid John Audun Antonsen og hans kollegaer allerede har med Turistforeningen som innebærer at man rydder turløyper ute i naturen.

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner Paxon.

Annonse fra Eliteserien: