PetXL ny partner

Første dyrebutikk i partnernettverket.

PetXL er en ny kjede i sterk vekst. I oktober 2021 åpnet de dørene i nye flotte lokaler på Raglamyr.

I butikken finner du det du måtte trenge til din bestevenn, enten det er en hund, katt, gnager, fugl, reptil eller fisk.

Konseptet til PetXL går ut på at de skal ha størst utvalg til lavest pris, og at du får samlet alt under ett tak. Dyrebutikken åpnet nylig hundefrisør, og etter hvert åpner de også veterinærklinikken VetXL i lokalene.

- Siden åpning har vi fått en fantastisk respons, noe som er veldig hyggelig, forteller varehussjef Ingrid Prytz.

- Vi som jobber i PetXL har på den lille tiden vi har jobbet sammen blitt en veldig sammensveiset gjeng, med en fellesnevner som er brennende lidenskap for dyr og dyrevelferd. Vi har et sterkt ønske om å gjøre våre gjester på både to og flere ben fornøyde, fortsetter hun.

- Selv om vi er en del av en stor kjede, ønsker vi å ha fokus på det lokale og tilpasse oss markedet her på Haugalandet. Dette er også mye av grunnen til at vi ønsket å bli samarbeidspartner med FKH. 

- Som partner i FKH får vi muligheten til å bli godt synlige lokalt, samtidig som vi kommer i kontakt med andre i næringslivet. Dette fører til at vi får enda bedre innsikt i kundemarkedet og tips til å forbedre oss ytterligere. På den måten kan vi gi gjestene våre en enda bedre opplevelse når de besøker oss, avslutter Prytz.

Les mer om PetXL her

Annonse fra Eliteserien: