Roger er ny i markedsavdelingen

Roger Langaker gjenforenes med markedssjef Martin Fauskanger.

Roger Langaker er ansatt i markedsavdelingen til FK Haugesund som partneransvarlig.

Den påtroppende partneransvarlige er 39 år og opprinnelig fra Kopervik, men har siste 15 årene vært bosatt på Vormedal. Karmøybuen var en av gründerne bak Macron i Norge og har jobbet sammen med vår markedssjef Martin Fauskanger fra 2009 til 2017. Roger kommer fra stillingen som "Technical sales representative" i Sandvik AS hvor han de siste årene har solgt anleggsmaskiner og utstyr til større og mindre byggeprosjekter.

- Jeg er ydmyk og stolt over å få jobbe med toppfotball på Haugalandet. Dette er en unik mulighet jeg bare måtte ta. Det å jobbe med et så spennende produkt i et fint miljø gjorde at avgjørelsen var enkel. Martin og meg hadde et godt samarbeid gjennom 8 år i Macron og bygget opp klubbporteføljen i Norge fra 0 til 250 klubber. Jeg vet hva som kreves i en slik jobb og er forberedt på å gjøre det jeg kan for å holde våre eksisterende og nye partnere fornøyde, forteller en entusiastisk Langaker.

Foruten lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen og i sportsutstyrsbransjen har Roger fagbrev i salgsfaget. Han har også vært styremedlem i Sportsklubben Nord hvor han har hatt ansvar for marked siste seks årene.

Markedssjef, Martin Fauskanger er glad for å få sin tidligere salgsleder fra Macron med på laget.

- Roger vet hva som skal til for å lykkes. Han har en stor arbeidskapasitet, er flink med mennesker og har glimt i øyet. Han "kan ikke klokken" og gir seg aldri. Sånn sett passer han perfekt inn i teamet.  Jeg er derfor svært glad for å få han inn på laget igjen. Han kompletterer teamet i markedsavdelingen som per dags dato består av partneransvarlig Hallgeir Johansson og konsulentene Oddbjørn Jensen og Adrian Strand i Flowit, forteller Fauskanger.

Roger tiltrer stillingen som partneransvarlig senest 1. mars 2022.

Annonse fra Eliteserien: