Salgsstart i Park+

Snart reises et helt unikt prosjekt i Haugesund. 72 leiligheter med navn Park+ bygges i forbindelse med det nye Radisson Blu-hotellet.

Park+ er et HAUBO-prosjekt. HAUBO har lang erfaring og bred kompetanse innen boligforvaltning, og gjør sitt beste for at du skal ha en god og trygg bosituasjon. Eiendomsmegler A har ansvar for salg og markedsføring av prosjektet.

Park+ er hjemmet for deg som ønsker nøkkelkort til en enklere hverdag, eksklusive fasiliteter og et fullspekket servicetilbud. Hvor hotellkomfort blandes med den gode følelsen av å ha kommet hjem. Hvor flotte kvaliteter er en selvfølge – fra gulv til tak, og ute som inne. Her bor du i grønne omgivelser, med nærhet til sjø, skog, butikker og byens severdigheter. Park+ blir et godt sted å bo – i alle livets faser.

Knut Henderson har jobbet i over 8 år med prosjektet. Salgsstart var forrige uke, og flere leiligheter er allerede solgt. Nå blir prosjektet synlig på Haugesund Sparebank Arena.

- FK Haugesund er regionens største utstillingsvindu. Da er det naturlig at Park+ skal synliggjøres på stadion, forteller utbygger Knut Henderson.

Søndag var direktør i Haubo, Svend Inge Stueland, og utbygger Knut Henderson gjester på NorEngros-losjen og fortalte samarbeidspartnerne i FKH om det nye prosjektet.

- Vi solgte 14 av 72 leiligheter allerede ved lansering av prosjektet, forteller Stueland.

ParkPluss.png

Byens beste utsikt?

Park+ blir ikke mindre enn distriktets høyeste bygg, og det vil du virkelig kunne nyte fra morgen til kveld – enten fra den flotte og solrike balkongen, eller gjennom de store vindusflatene. Et spektakulært skue fra egen stue. Takhøyden på 270 cm i de fleste rom bidrar til den gode og luftige følelsen. 

Med sin sentrale beliggenhet bor du tett på mange naturperler, men også det urbane bylivet. Her er det kort vei til grønne, flotte omgivelser, og byens mange fasiliteter. Herlige turer i byheiene, eller langs sjøen like i nærheten. En tur til sentrum, med sine hyggelige kafeer, restauranter og butikker. Et besøk på Oasen storsenter, hvor du får tak i alt du trenger. Den flotte golfparken som ligger noen kilometer unna, med stor range og flere baner. 

Det vil også være hyppige bussforbindelser like utenfor hjemmet ditt, slik at du enkelt kan komme deg rundt uten å være avhengig av bil.

3.8 km til Haugesund sentrum

1.5 km til Norheimskogen

Les mer om Park+ og test ut boligselgeren her.

Annonse fra Eliteserien: