Sapio klar for 2022

Blir bronsemåke denne sesongen.

Sapio er en av de største leverandørene av sertifisert og dokumentert opplæring på Haugalandet. I tillegg leverer de ulike HMS tjenester, HMS konsulenter, HMS app, Bedriftshelsetjeneste og har det siste året lansert en ny tjeneste der Sapio er HMS avdelingen til små- og mellomstore bedrifter.

Sapios motto er «opplæring med mennesket i fokus». Dette brukes både i kursing og gjennom HMS leveranser. Dette betyr at Sapio tilpasser opplæring og leveransen på bakgrunn av kunden, de ansatte og eleven i klasserommet.

Daglig leder i Sapio, Kjartan Taranger, er fornøyd med å bli med og ikke minst jobbe inn mot Ung Jobb - med mennesket i fokus.

- Tilbakemeldingene i fra våre kunder har vært svært positivt på dette området, og derfor mener vi at dette mottoet vil passe godt inn i UngJobb sin ideologi også. Der vi finner kurs og opplæring som gjør at kandidatene raskt kan få muligheten til å komme seg ut i arbeidslivet, forteller Taranger.

Taranger har også klare mål som partner.

- Årsaken til at Sapio nå velger å gå inn som samarbeidspartner med FKH er todelt. På den ene siden vil det være en god markedsføringsarena for Sapio opp i mot de andre partnerne i FKH og Haugalandet, og på den andre siden har vi et sterkt ønske om å bidra til å støtte FKH som klubb og FKH sitt engasjement i UngJobb. Med Sapio på laget og FKH sitt nettverk i ryggen tror vi at vi kan være med og videreutvikle UngJobb slik at enda flere får muligheten til å komme seg ut i fast lønnet arbeid, avslutter Kjartan Taranger.

Les mer om Sapio her

Annonse fra Eliteserien: