- Ser synergier i nettverket

Eiendomsmegler Vest forlenger avtalen.

Eiendomsmegler Vest ved salgsleder, Reidar Vik, har vært med i FK Haugesund siden midten av 2000-tallet. Nå er Vik og Eiendomsmegler Vest klar for 2022 sesongen.

Eiendomsmegler Vest er 100% eid av Sparebanken Vest. Lokalt er meglerkontoret lokalisert med kontorer i Haraldsgata 190 i Haugesund og Austre Vea veg 1 (Veakrossen) på Karmøy. Selskapet tar mål av seg å bli den ledende Eiendomsmegleren på Vestlandet. Eiendomsmegler Vest er 26 salgskontorer i Vestland, Rogaland og Møre og Romsdal. Selskapet driver eiendomsmegling innenfor alle typer eiendommer som bolig, tomter, hytter, ny bygg og næring.

- Vi ser viktigheten av å være med i et nettverk som er flinke med å sette sammen arrangementer hvor man møter forretningsforbindelser og potensielle kunder i trivelige omgivelser. Arrangementene er ofte sydd sammen med et godt program som tar opp aktuelle temaer både på og utenfor fotballbanen, forteller Vik.

- Målet med samarbeidet er å være med på å kunne bidra til å nå de sportslige målene til regionens største fotballklubb, og samtidig kunne dra nytte av synergiene i sponsorlauget, avslutter salgslederen.

Les mer om Eiendomsmegler Vest her

Annonse fra Eliteserien: