Signerte for to nye år

Naturbakst leverer bakervarer i toppklasse til FKH.

Naturbakst, på folkemunne bare kalt "byens bakestue", har vært en del av FKH-familien siden 2013 og forlenget nylig samarbeidet med to nye år.

Familiebedriften har gått i generasjoner helt siden 1901 og 4. generasjon bakere/konditor synes det er viktig å forbli samarbeidspartner til byens egen Eliteserieklubb.

- Vi har gode erfaringer med å samarbeide med klubben og vi synes spillerne og administrasjonen skal ha tilgang på de beste bakervarene i byen. Dessuten treffer vi andre folk fra ulike bedrifter som vi kan gjøre handel med, sier ekteparet Karianne og Svein Arne Akskland.

Naturbakst føyer seg med det inn i rekken av virksomheter som ser betydningen av å være en del av partnernettverket til FK Haugesund.

Stoler på Jostein

Bakeriet i Haraldsgata går inn i sitt 7. år som FKH-partner og har som alltid store forventinger til sesongen som står for døren. 

- Vi ønsker oss en tur til Ullevål og at klubben er blant topp 4 i serien. Jostein er nok en vi kan stole på igjen, sier ekteparet som foruten bakervarer til kampdags- og sponsorarrangementer også sørger for "det daglige brød" til frokost og lunsj for spillerne på Haugesund Stadion

Når man også driver kafé i tilknytning til bakeriet er det ikke til å komme bort i fra at man overhører mang en fotballdiskusjon over kafébordene. 

- Blant de ansatte varierer fotballinteressen fra at enkelte er veldig på til at andre tar det helt rolig når det kommer til fotball, men Naturbakst er jo et av byens beste treffsteder for ekspertuttalelser og raske løsninger på eventuelle problemer - spesielt etter hjemmekamper så vi får defintivt vår dose fotball gjennom uken.

Spesielt med Martin tilbake

Karianne og Svein overlater fullt og helt til Jostein Grindhaug å hente spillerne klubben trenger før en ny sesong, men ser gjerne at en lokal helt - Håvard Nordtveit - en dag tar turen tilbake til FK Haugesund. Og så har man jo allerede fått en hjemvendt sønn på plass i Martin Samuelsen.

- Martin er årets favorittspiller, sier de to og føyer seg med det inn i den lang rekke av haugalendinger som gleder seg over at Martin Samuelsen endelig blir å se i FKH-drakten denne sesongen.

Les mer om Bronsemåke-partner Naturbakst.

Annonse fra Eliteserien: