Ciobo 3

Smaken av Italia i Haugesund sentrum

Cibo serverte sine første pizzaer sommeren 2022. Nå er restauranten også FKH-partner.

Annonse:

Det begynte tidlig å gå gjetord om pizzaen man fikk servert hos Cibo nord i Haraldsgaten etter at restaurenten åpnet dørene i fjor sommer. Allerede fra dag var responsen fra publikum særdeles god, noe som har bidratt til varme pizzaovner fra åpnings- til stengetid.

Cibo: Gastronomia Italiana

Denne sesongen har Cibo også tatt steget over i FK Haugesund-partnernes rekker og daglig leder Roberto Solberg legger ikke skjul på at det første året har vært et godt år for restauranten i Haraldsgata 183 – midt mellom byparken og bytunet.

- Det første året har vært fantastisk for oss. Vi har fått mange kunder som er fornøyde med maten og servicen vår, takket være dyktige medarbeidere. Vi har også fått mange positive anmeldelser på nett, noe som viser at vi har truffet en nerve i Haugesund med vår autentiske napoletanske pizza, sier Solberg i forbindelse med at han og medeier Håkon Høyland Larsen nylig besøkte Haugesund Sparebank Arena.

Cibo har lykkes med å etablere et "lite stykke Italia" i Haugesund sentrum.

Cibo 1.png
Håkon Høyland Larsen og Roberto Solberg står bak etableringen av Cibo. Her sammen med salgssjef Anders Velde i FK Haugesund.

Autentisk italiensk

Cibos kjøkken er bemannet av italienske kokker og menyen byr på et bredt sortiment autentiske italienske retter – langt utover bare pizza.

- Haugesund har tatt imot den italienske menyen vår med stor begeistring. Vi har fått mange komplimenter for pizzaen vår, som vi lager med ferske råvarer etter en autentisk italiensk oppskrift. Mange sier at det er den beste pizzaen de har smakt i Haugesund, og det gjør oss veldig stolte. Det er også mange som bestiller ‘’Tagliere’’, som er et skjærebrett/planke vi serverer assortert Italiensk spekemat og oster på. Utover høsten vil det komme pasta på menyen, avslører Solberg.

Naturlig å bli FKH-partner

2023 ble også året hvor Cibo tok steget over i FKH-partnernes rekker. Det var på ingen måte tilfeldig og duoen ser flere oppsider av samarbeidet.

- Vi ønsker å støtte en klubb som vi er stolte av og som representerer våre verdier. Vi håper dessuten å profilere vår restaurant som et attraktivt og kvalitetsbevisst sted for fotballfans og andre gjester og ønsker å å nyte de spennende kampene og arrangementene som klubben tilbyr. Partnerskapet åpner også for at vi kan utvide vårt nettverk og samarbeid med andre partnere som deler vår interesse for fotball og mat, sier duoen Solberg og Høyland Larsen.

Les mer om FK Haugesunds samarbeidspartner Cibo.

Annonse fra Eliteserien: