- Søker synlighet gjennom FKH

Fortsetter som bronsemåke og øker innsatsen.

Skanfil Auksjoner er Norges største auksjonshus innenfor samleobjekter, kunst og antikviteter. Selskapet har over 45 års historikk, og selger rundt 150 000 objekter på auksjon i året. I tillegg har vi en nettbutikk med vel 20 000 varer for salg innenfor frimerker, mynter, sedler og samlerutstyr. Totalt omsatte Skanfil-selskapene for ca. 160 millioner i 2021. 

Joachim Aursland, er markedsansvarlig i selskapet.

- Vi ønsker å bli enda mer synlige i lokalmarkedet. Vi hører alt for ofte at folk tror vi bare driver med frimerker. Vi ønsker å vise at auksjon er for ALLE, og at du ikke trenger å være en samler for å synes at auksjonene våre både er spennende og artige. Våre Heureka-auksjoner er blitt svært populære, der hovedvekten av objektene ropes ut til 1 krone. Og tradisjonen tro blir det FKH-objekter å kjøpe på Heureka-auksjonen i desember, forteller Aursland entusiastisk.

Skanfil har de siste to årene auksjonert vekk alt fra gamle FKH-drakter, til spasertur med Log og Fenris.

- Vi ser på FKH som en fin arena å få markedsført oss mot et publikum som nødvendigvis ikke er tradisjonelle auksjonskunder. I tillegg ønsker vi å støtte en lokal aktør som FKH som har hatt et par utfordrende sesonger bak seg, avslutter Aursland.


Les mer om Skanfil Auksjoner her

Annonse fra Eliteserien: