Sparebanken Vest med videre

Den lojale lokalbanken forlenger.

Sparebanken Vest ble etablert i 1823 og har i dag 34 filialer og 765 ansatte.  Sparebanken Vest er et komplett finanshus for mer enn 285.000 person- og bedriftskunder i vårt markedsområde Rogaland, Vestland og Møre & Romsdal. 

Banken har en uttrykt ambisjon om å bidra til å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre, og har de siste 10 årene delt ut over 1 milliard i samfunnsutbytte gjennom allmennyttige midler og kundeutbytte. 

Sparebanken Vest har siden etableringen av Haugesundskontoret i 2006 vært en vesentlig støttespiller for FK Haugesund.  

- Vi ser helt klart verdien av å ha en samlende og slagkraftig fotballklubb i regionen og ønsker fortsatt å bidra til å opprettholde konkurransekraften til FKH slik at de sportslige ambisjonene kan nås også i fremtiden. I tillegg er vi begeistret for det sosiale ansvaret FKH har tatt gjennom samfunnsprosjekter som Haugesund Gatelag, Ung Jobb med flere, forteller regionsdirektør for Haugalandet og Sunnhordland Olav Hovland. 

Banksjef i Haugesund, Joachim Vatne er godt kjent i gangene på stadion og vet hva han får i nettverket.

- Gjennom vårt samarbeid med FKH har vi nytt godt av god eksponering i markedet helt fra etableringsfasen i Haugesund.  Vi ser også helt klart verdien av å være en del av sponsornettverket hvor man møter eksisterende og potensielle forretningsforbindelser på en litt annerledes arena. Sponsornettverket tilbyr gode og varierte arrangementer med en miks av faglig- og sosialt påfyll som settes pris på.  Nettverket gir grobunn for fremtidige forretninger, samtidig som dette er en arena hvor bånd knyttes gjennom felles sportslige opplevelser som skaper stolthet for laget og regionen.  Vi tar gjerne en cupfinale til,  dog med en etterlengtet «bøtte» som vi kan ta med oss hjem til Haugesund, avslutter banksjef Joachim Vatne.

Les mer om Sparebanken Vest her

Annonse fra Eliteserien: