Støtter samfunnsprosjektene i FK Haugesund

Gatelaget bærer Gassco-logoen med stolthet.

Gassco er operatør av det norske transportsystemet for naturgass og har hovedkontoret sitt på Bygnes i Karmøy. Selskapet som har mer enn 350 ansatte ble nylig samarbeidspartner for FK Haugesunds ulike samfunnsprosjekter. Et samarbeid helt i selskapets ånd.

Gassco: Vi leverer norsk gass til Europa 

Randi Viksund, Senior Vice President Staff and Business support, forklarer i forbindelse med et besøk på Haugesund Sparebank Arena hvorfor Gassco har samfunnsnyttige formål høyt på agendaen.

- Gassco støtter lag, organisasjoner og arrangementer innen kultur og idrett. Vi tror på et positivt samspill mellom lokalsamfunn og bedrifter. Vi ønsker at vår støtte skal bidra til å skape energi, aktivitet og mening i vår egen hverdag.

Logo på drakter og profileringstøy

Et synlig bevis på samarbeidet mellom FK Haugesund og Gassco fremover blir selskapets logo som kommer til å pryde både drakten til Gatelaget og profiltøyet til FKH Jenter i klubbens akademi. At klubben engasjerer seg i lokalmiljøet med en rekke samfunnsnyttige initiativ og prosjekter faller i god jord hos transportøren av norsk gass. 

- Vi er mange som har lidenskap for fotball, og en toppfotballklubb er viktig for samhold og identitet i regionen vår. Da er det viktig at toppfotballen viser frem gode forbilder og er en aktiv medspiller også for et bedre samfunn.

Gatelagsspillerne i FK Haugesund legger ikke skjul på at de synes det er stas å kunne bære logoen til en så stor aktør som Gassco på drakten i trening og kamp. Det er en tilbakemelding som varmer Viksund og kollegaene.

- Hver eneste kubikkmeter gass vi sender til Europa sendes av våre ansatte og alle folkene vi samarbeider med i vår virksomhet. Når vi får vite at vår logo bæres med stolthet, gir det oss inspirasjon til å jobbe hardt for å opprettholde stoltheten inn i en bærekraftig energifremtid.

- Støtten er gull verdt

Samfunnsansvarlig i FK Haugesund, Tina Røvær, forteller at støtten fra Gassco er gull verdt i driften av blant annet Gatelaget.

- De siste årene har vi bygget opp Gatelaget til noe vi er veldig stolte av og noe vi vet er av stor betydning for mange. Som alt annet krever det ressurser å holde kvaliteten på det nivået vi ønsker så vi er veldig takknemlige for støtten fra Gassco til våre samfunnsprosjekter, sier Røvær. 

Gassco ble stiftet av Olje- og energidepartementet i 2001 og har med det i tyve år sikret maksimal verdiskaping av gassressursene på norsk kontinentalsokkel. Selskapet er også operatør for prosessanleggene på Kårstø, på Kollsnes utenfor Bergen og for Nyhamna i Aukra kommune – samt operatør for terminaler i Tyskland, Belgia, Storbritannia og Frankrike.

Les mer om samarbeidspartner Gassco

Annonse fra Eliteserien: