SVS jubilerer og signerer

Sandvold & Velde Supply fortsetter som Bronsemåke også i 2022.

Selskapet har 75 års jubileum i år. Både HR Sandvold og Per Velde ble etablert i Haugesund sentrum i 1946 med få måneders mellomrom. Selskapet er i dag 18 ansatte og omsetter for ca 75 MNOK. 

SVS leverer alt innen rør, ventilasjon og elektro for industri, oppdrettsnæring, skip og offshore. SVS har kunder både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Daglig leder Håkon Sandvold forteller at SVS er stolt samarbeidspartner av FKH. «Vi synes FKH er viktige for Haugalandet på mange områder. For oss er det viktig å være med i nettverket FKH tilbyr. Vi er opptatt av å fremme lokal handel» forteller Sandvold.

 

Når det diskuteres fotball på huset håper de at FKH neste år tar et steg opp, og er med og kjemper om medaljene. For å nå dette må de «Peisa på» og alltid gå for seier og score flere mål.

Hvis de skal trekke fram en spiller de ønsker å se i FKH drakten neste år kommer det et ønske om Håvard Nordtveit som defensivt anker på midtbanen. 

Selvsagt har også FKH-damer blitt lagt merke til. «Dette er veldig positivt og vi håper vi får se damelaget på Haugesund Sparebank Arena allerede neste sesong», avslutter Håkon Sandvold,

Mer info om vår samarbeidspartner Sandvold & Velde Supply ser du på https://sandvoldvelde.no/

Annonse fra Eliteserien: