Tilbake i det gode selskap

Etter noen års fravær er fotograf Haakon Nordvik tilbake som FKH-partner.

Haakon Nordvik har for lengst etablert seg som Haugalandets mest kjente og dyktige fotografer og trenger slik sett ingen nærmere presentasjon. Likevel; det finnes fortsatt de ting Nordvik har ugjort som fotograf. Deriblant å jobbe i tospann med markedsavdelingen til FK Haugesund.

Haakon Nordvik: Reklamefotograf, bryllupsfotograf og industrifotograf

Den muligheten byr seg nå når Nordvik returnerer som samarbeidspartner til klubben han også tidligere har gjort oppdrag for, men da som portrettfotograf overfor spillergruppa i FK Haugesund.  

- Det er kjekt å få være med å forme den visuelle profilen til en så stor aktør. FKH, eller stadion, er en plass hvor de fleste går for gode opplevelser. Da er det kjekt å kunne være tilstede med bildene mine på en slik arena, sier Nordvik i anledning et besøk på Haugesund Sparebank Arena mandag formiddag. 

Haakon Nordvik startet som fotograf med base i Haugesund for 13 år siden. Som en kreativ, allsidig og erfaren fotograf gjør han både store og små jobber innen næringsliv, reklame, illustrasjon, presse og bryllup på hele Vestlandet – samt i resten av Norge og i utlandet.

- Jeg er veldig glad i å treffe folk, og arbeide sammen med mennesker og kunder for å løse de oppgavene som kommer. I en stadig skiftende bransje må man hele tiden utvikle seg og parere mange ulike oppdrag med profesjonalitet og erfaring enten kunden er lokale reklamebyråer, rikspressen eller store konsern.

Ønsker å bli lagt merke til

Som fotograf må forståelsen og driven i møte med ulike oppdrag spenne vidt – fra nære og uttrykksfulle portretter til større tablåer hvor mennesket utforsker nye landskap. Så også i møte med FK Haugesund.

- Jeg ønsker å ta reklamebilder som blir lagt merke til, både lokalt og kanskje også nasjonalt, og på den måten tiltrekke meg enda flere kunder, sier den fotballinteresserte fotografen.

I tillegg ønsker han, som stadig flere næringslivsaktører, å bruke kampdagsopplevelsen inn mot egne kunder.

- Jeg ønsker å få oppleve gode opplevelser på stadion, sammen med eksisterende og potensielt nye kunder, avslutter Nordvik.

Markedssjef Martin Fauskanger i FK Haugesund har store forventninger til samarbeidet med Haakon Nordvik.

- Vi er veldig glade for å ha Haakon tilbake som samarbeidspartner og ser frem til at han blant annet skal ta bilder til vår nye produktkatalog. Kreativiteten hans er med på å ta oss videre på det visuelle området i presentasjoner o.l. noe som er viktig i møte med både nåværende og nye samarbeidspartnere. En god leveregel i næringslivet er å alliere seg med de beste aktørene og det føler vi at vi har gjort i dette tilfellet, sier FK Haugesunds markedssjef Martin Fauskanger.

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner Fotograf Haaken Nordvik.

 

Annonse fra Eliteserien: