TO TRADISJONSBEDRIFTER GÅR SAMMEN

Rørleggerane AS, selvsagt i hvitt & blått.

Rørleggerane er et nylig fusjonert rørleggerfirma som består av Tindeland Rør som har slått seg sammen med Bråstein og Stelander.

Tindeland Rør startet opp i 1974 mens Brødrene Bråstein startet opp i 1953 før de i 2005 startet opp som Bråstein og Stelander.

Rørleggerane har per i dag 8 ansatte, tar inn en lærling til høsten og utelukker heller ikke flere ansatte framover. I 2022 vil de omsette for rundt 15 millioner.

Daglig leder Roy Terje Hausken forteller om en positiv gjeng som er stolte av faget sitt. 

- Vi har mange faste samarbeidspartnere forteller Hausken, og forteller at de fra lokalene i Svehaugstemmen 6 driver mest med rehabilitering, nybygg, varmeanlegg men tar også litt sprinkler og større jobber.
 

Hausken og Johannson.png
Daglig leder hos Rørleggerane Roy Terje Hausken sammen med FKHs Hallgeir Johansson.



Hausken forteller at de har vært med i FKH-nettverket i mange år som Tindeland Rør. 

- Vi setter pris på nettverket som er blant sponsorene. FKH har blitt bedre og bedre på å knytte oss sammen. Vi er jo med for og vise oss for nye kunder og samarbeidspartnere. Vi føler at det er positivt å få være med og støtte opp om Haugalandets muligens største merkevare.

- Vi ser frem til en ny sesong, fortsetter Hausken. Det er kommet inn mange spennende spillere, og får denne gjengen flyt og lite skader så kan de finne på å krangle seg inn i Topp 6. Håper at de peise på!

Vi drømmer litt om og se Håvard Nordtveit i hvitt og blått igjen før det er for sent.

Og selvsagt vil de følge med på FKH-Damer som starter opp denne sesongen. 
- Ja dette er spennende, sier Hausken. Jeg har selv 2 jenter som liker å være med på kamp så vi tar nok turen for å se noen damekamper ja, avslutter Hausken.

Les mer om Sølvmåkepartner Rørleggerane AS her

Annonse fra Eliteserien: