Trygg Kurs AS satser på Haugalandet

Blir FKH-partner og etablerer nytt kurssenter på Raglamyr.

Nylig kunne Trygg Kurs AS feire etableringen av egen avdeling på Haugalandet. Avdelingen kommer i tillegg til de sju som leverandøren av sikkerhetskurs m.m. allerede har rundt omkring i det ganske land og er et tydelig signal om at man ønsker å styrke sin tilstedeværelse og aktivitet i regionen.

Trygg Kurs AS: Kunnskap gir trygghet 

Trygg Kurs tilbyr kurs og rådgivning innen sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring, brann- og industrivern, førstehjelp, HMS, HR og GDPR. I tillegg til fysiske og digitale klasseromskurs tilbyr kursleverandøren også skreddersydde bedriftsinterne løsninger. 

Kort vei til å bli FKH-partner

Med etableringen av et stort kurssenter på Raglamyr var veien kort til FK Haugesunds partnerfamilie der Trygg Kurs AS nå går inn og blir en del av det store mangfoldet.

- På bakgrunn av at Trygg Kurs AS velger å satse på Haugalandet, er det viktig for oss å knytte oss til de lokale kreftene. Og hva er vel mer lokalt enn FKH? I tillegg er det en god mulighet for å vise oss frem lokalt her på Haugalandet gjennom FKH, sier regionsleder Kjartan C. Taranger i Trygg Kurs AS.

Kurssenteret har tilhold i Raglamyrveien 13 og rommer kontorer, kurslokaler, utearealer for gjennomføring av praksis samt egen treningshall for gjennomføring av kurs innen arbeid i høyden.

image0.jpeg
Regionsleder Vestlandet, Kjartan C. Taranger, ønsker å bruke FKH-nettverket til å komme i kontakt med det lokale næringslivet.

Trygg Kurs har i over 15 år levert kurs og rådgivning innen HMS, dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring, brannvern, industrivern og førstehjelp til både private og offentlige foretak på land og offshore. Nå ønsker man å styrke seg på Haugalandet og da er tilgangen til FK Haugesunds partnernettverk av strategisk betydning.

- Det vi ønsker ut ifra samarbeidet er flere ting. Kontakt med partnerne og salg/samarbeid med dem, støtte en lokal fotballklubb og alt rundt den og til slutt få en tydelig tilhørighet til Haugalandet, sier regionslederen for Vestlandet.

Åpen dag 24. august

Som et firma som verdsetter kompetanseutvikling og profesjonell rådgivning, vil Trygg Kurs gi bedrifter i regionen tilgang til tjenester og ekspertise innen kurs og rådgivning med fokus på HMS og kvalitet. Og etableringen i Haugesund lover så langt godt for fortsettelsen.

 - Etableringen på Raglamyr har gått svært bra! Vi har nå et 370 m2 stort kurssenter i hjertet av Haugesund og skal holde stor åpen dag 24 august, slik at alle som ønsker kan bli bedre kjent med oss og få gode åpningspriser. Ambisjonene fremover er å bli en av de ledende kurs og HMS aktørene på Haugalandet, og i tillegg være ett av de viktigste lokasjonene til Trygg Kurs på Vestlandet, sier Kjartan C. Taranger i Trygg Kurs AS.

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner Trygg Kurs AS.

Annonse fra Eliteserien: