Utelivsgiganten Rekom ny partner

Rekom Group inn i partnernettverket.

Rekom er Europas største utelivskonsern, med 200 venues fordelt rundt om i Norge, Finland, Danmark og UK, med flere på vei. 

Rekoms steder varierer mellom alt fra afterski- og cocktailbarer til, festbodegaer og trendy nattklubber. De består av både enestående konsepter med spesielle særpreg og populære kjedekonsepter. 

Rekom har fokus på mennesker, konstant utvikling og resultater med en klar ambisjon om å hele tiden være et skritt foran. Nå blir utelivsgiganten partner i FK Haugesunds nettverk. Brian Eriksson og Anette Larsen er prosjektledere i Rekom Group og jobber med å fase inn konseptene "the Rekom way":

- Vi har fått et godt innblikk i nettverket som FKH har opparbeidet seg, og har stor tro på en slik organisasjon som vi ser alle parter er stolte av å få være en del av, forteller Larsen. Vi har stor tro på fremtiden til både FKH, Haugesund by og Rekom og vi er takknemlig for å kunne bli en del av nettverket og bli med på reisen videre. 


Brian Eriksson har ansvar for blant annet Sportsbaren.

- Først og fremst ønsker vi å etablere et godt kjennskap og samarbeid på tvers av bedrifter og aktører i byen. Videre ønsker vi å få ut hva vi i Rekom gjør og kan tilby for aktivitetstilbudet i Haugesund. Samtidig er det ønskelig å gi noe tilbake til alle de fantastiske supporterne som holder til på Sportsbaren hver eneste uke, og dette føler vi at vi virkelig kan få til gjennom et godt samarbeid med FKH, avslutter Eriksson.

Les mer om Rekom Group her.

Annonse fra Eliteserien: