Utvider og forlenger

Level Mathuset fortsetter som leverandør av mat på kampdag og overtar kantinedriften på Haugesund Sparebank Arena.

Til sesongen 2018 gjorde Level Mathuset entré som leverandør av cateringtjenester til VIP-arrangementene på Haugesund Sparebank Arena og fikk umiddelbart svært gode tilbakemeldinger fra sultne kampdagsgjester. Nå er det klart at kjøkkensjef Rune Vormestrand og kollegaene hos Level Mathuset også i fortsettelsen vil stå ansvarlig for menyen på kampdag. Nærmere bestemt de neste tre årene.

Level Mathuset: Lokal og personlig

I tillegg utvides samarbeidet til også å gjelde driften av kantinen på Haugesund Stadion hvor spillere, støtteapparat, ansatte og gjester inntar sine måltider.

Daglig Leder Tiina Vormestrand i Level Mathuset AS forklarer at det var et enkelt valg å forlenge samarbeidsavtalen med FK Haugesund.    

- For det første er vi jo veldig glad i FKH og vi ser stor verdi av å være med i klubbens nettverk for å skape B2B med andre bedrifter i partnernettverket. Erfaringene fra de siste tre årene har vært veldig gode og vi har blant annet blitt kjent med vår aller største samarbeidspartner, Multi Vedlikehold Drift, gjennom FK Haugesund, sier Vormestrand.

Level Mathuset.png
Foto: Level Mathuset

Svært gode tilbakemeldinger

Skussmålene fra de som starter kampdagen med middag og underholdning på Haugesund Sparebank Arena gjennom sesongen har vært svært gode, og Tiina Vormestrand legger ikke skjul på at det har vært en positiv erfaring å levere cateringtjenester til klubbens VIP-gjester de siste tre årene.

- Det er har vært en fin arena å vise frem noen av våre tjenester – og hvor vi har blitt kjent med mange bedrifter og mennesker. Jeg vil også trekke frem det gode samarbeidet vi har hatt med Falkeid IL ifm serveringen på VIP-arrangementene som noe som har gjort det ekstra hyggelig å jobbe på kampdag.

Nytt er det derimot at Level Mathuset nå også skal stå for kantinedriften på Haugesund Sparebank Arena.

- Kantinedrift er en av våre grunnsteiner og vi ønsker å gi FKH en fleksibel kantineløsning samt kurs & konferanse-tilbud til alle partnere. Vi ser helt klart fordeler med å drifte alt innen mat og drikke i 3. etg. og tror at tettere samarbeid med FKH hver eneste dag er gunstig med tanke på også å utvikle et bredere tilbud til alle partnere som ønsker å bruke arenaen, avslutter Level Mathusets daglige leder.

Gir trygghet på kampdag

Også i FK Haugesund ser man frem til tre nye år med tett samarbeid om det kulinariske som tilbys på Haugesund Sparebank Arena.

- Erfaringene med Level Mathuset de tre siste årene har vært veldig gode og vi er veldig tilfredse med at de også i fortsettelsen skal levere mat til VIP-arrangementene på kampdag samt overta ansvaret for kantinedriften etter vår kjære kjøkkensjef Ellinor som skifter beite denne sommeren. Kvaliteten på det som serveres har stor betydning for vellykkede VIP-arrangementer og det er veldig betryggende å vite både for oss og gjestene at Level Mathuset blir med i tre nye år, sier markedssjef Martin Fauskanger.

Level Mathuset leverer tjenester innen kantinedrift, catering og renhold – basert på nærhet, bærekraft og lokal beslutningskraft. Sentralt står fire stikkord: råvarer, håndverk, mennesker og opplevelser.

Les mer om FK Haugesund-partner Level Mathuset. 

Annonse fra Eliteserien: