-Vi er ydmyk og stolt for å få være med

Klinikk Selsaas FKH-partner for første gang.

Klinikk Selsaas er en av de største tverrfaglige klinikkene i regionen med både fysioterapeut, treningsveileder, muskelterapeut, kiropraktikk og lege med spesialitet i ultralyd-diagnostikk.

-Vi er stolte av å kunne assosiere oss med flaggskipet FK Haugesund, sier daglig leder og kiropraktor, Regy Selsaas. Vi har blitt forspurt om å bli med tidligere uten å ha hoppet på, men den interessen og bølgen av samarbeidspartnere som er med nå, har vi ikke sett tidligere.

Som tverrfaglig klinikk er det viktig å kunne se pasienter i et helthetsperspektiv. Mange plager er sammensatt av flere komponenter. Alt fra kosthold, aktivitet- og søvnmønster til fysiske/psykiske faktorer. Noen diagnoser vil kunne løses med få behandlingstimer av en terapeut, andre diagnoser derimot, krever et større behandlings opplegg hvor flere terapeuter samarbeider. Hos Klinikk Selsaas skreddersyrs et behandlingsopplegg som passer til deg.

Klinikk Selsaas holder til i 2 etasje i flotte lyse lokaler  ved Rennesøygaten 16, vis a vis Biltilsynet og sør for Felleskjøpet.

I tillegg til behandling på klinikken tilbyr Klinikk Selsaas etter avtale tjenester på bedrifter.

KlinikkSelsaas2.png


- FKH setter Haugalandet på kartet nasjonalt. Det er også flott at klubben engasjerer seg i samfunnsprosjekter som ung jobb og gatelaget blant annet. Vi er ydmyk og stolt for å få være med å støtte klubben og det gode arbeidet som gjøres for å bygge næringslivet på Haugalandet.

For mer informasjon sjekk ut nettsiden til Klinikk Selsaas.

Annonse fra Eliteserien: