- Vi skal sørover!

Lindesnes Havhotell, Rosfjord Strandhotell og Under inngår samarbeid med FK Haugesund.

Annonse:

Samarbeidet som de to idylliske sørlandshotellene, og den kritikerroste undervannsrestauranten har inngått med eliteserieklubben fra Haugesund innebærer at nærmere 120 av klubbens entusiastiske samarbeidspartnere setter kurs for Norges sydspiss neste høst.

- Vi er veldig glade for at Haugesund grep denne muligheten og vi ser virkelig frem til å få besøk av nesten 120 forskjellige bedrifter hit i 2023. Målet vårt er å vise frem regionen på best mulig måte. FK Haugesund skal innom mange lokasjoner og målet vårt er at de skal få oppleve mest mulig. Det kommer hele regionen til å nyte godt av, sier salgsdirektør Håvard Kleven. 

Bucketlist for mange - Samarbeidspartnerne til FKH skal på Under.
Bucketlist for mange - Samarbeidspartnerne til FKH skal på Under.

I FK Haugesund ser man frem til å sette kurs for Sørlandet når september kommer i 2023.

- Vi har samarbeidet med Kleven om store partnerturer tidligere. De har etterlatt mange fornøyde deltakere og nå gjentar vi suksessen! Når en slik mulighet dukker opp må vi bare ta den og vi gleder oss til å introdusere samarbeidspartnerne våre for alle mulighetene som sydspissen av Norge har å by på, sier Martin Fauskanger, konstituert daglig leder i FK Haugesund. 

Kleven er tydelig på at Haugesund er et nytt marked for destinasjonen.

- Haugesund er i utgangspunktet et sekundært marked for oss, derfor er det helt topp at vi kan samarbeide med FK Haugesund. Det gjør ting mer effektivt og mer bærekraftig, avslutter Kleven 

Les mer om Under her
Les mer om Rosfjord Strandhotell her
Les mer om Lindesnes Havhotell her

Annonse fra Eliteserien: