ByggmesterArneHallquist

- Vi støtter lokalfotballen og FKH

Byggmester Arne Hallquist ny samarbeidspartner.

Annonse:

Byggmester Arne Hallquist har mer enn 30 års erfaring i byggebransjen. Selskapet har sitt virkeområde på Haugalandet. Byggmesterfirmaet har 7 faste ansatte og «trekker» inn samarbeidspartnere på større oppdrag og prosjekter. Fokuset er kvalitetsarbeid til gode priser. Byggmester Arne Hallquist er en byggmesterbedrift med et godt sertifisert team som etterstreber høy fagkunnskap – fagkunnskap gir trygghet.

Nå blir selskapet FKH partner igjen.

- Jeg husker før i tiden, da hadde jeg flere oppdrag på brakkå. Det ble litt lapping der, ler daglig leder Arne Hallquist. 

- Vi utfører alt fra mindre oppdrag, som f. eks skifting av dører, vinduer og legging av parkett, til oppføring og totalrenovering av boliger.

Byggmester Arne Hallquist er en bedrift som utfører arbeid innenfor innredning, ombygning, reparasjon og vedlikehold. De leverer komplette løsninger tilpasset små og store virksomheter og tar både små og store oppdrag. Medarbeiderne representerer høy faglig kompetanse og har lang erfaring i bransjen, bred kompetanse og stor fleksibilitet. Som tømrer vil arbeidsoppgavene være varierende og falle under alle aspekter under tømrerfaget. Spesialfeltet er «gamle hus» og utfører små og store oppdrag. Takarbeid, restaurering, modernisering , tilbygg, påbygg, garasje, terrasse, parkett, kledning, etterisolering, dører og vinduer, montering av kjøkken, bad og garderobe.

- Vi støtter opp lokalfotballen og merkevaren FKH. Vi ønsker å bruke partnernettverket aktivt og håper på gjensidig gevinst - våre kunder ser at vi støtter opp i lokalsamfunnet og vi får noe forretning tilbake, avslutter Hallquist.

Les mer om Byggmester Arne Hallquist her

Annonse fra Eliteserien: