Vikingstad Gravminner ny partner

Det er skrevet i stein. - Vi vil sponse "dødballene" til FKH!

Vikingstad Gravminner er Haugalandets forhandler av gravminner og steinprodukter fra Sæthre Stenindustri AS i Bergen. 

Vikingstad har drevet med salg av stein og gravminner i 13 år, og stiftet Vikingstad Gravminner og Stein i 2013. De første årene med utstilling på Norheim, men i 2018 flyttet han denne til Avaldsnes. Som navnet tilsier, er hovedfokus salg av nye gravminner, men andre natursteinsprodukter i Sæthres sortiment ordnes også på forespørsel. I tillegg tar de seg naturligvis av navnetilførsler og rehabiliteringer på eldre gravminner. 

Innehaver Ernst Vikingstad har vært FKH-tilhenger helt fra klubben ble stiftet, og anslår at han har sett ca 98 % av alle hjemmekampene, uavhengig av divisjon, helt siden da. De siste 5-6 årene har han hatt fast plass med sesongkort.

- I løpet av disse årene har jeg tenkt flere ganger at vi burde gå inn som partner, og da særlig for å «sponse dødballene til FKH», men jeg er litt usikker på hvordan dette hadde blitt mottatt ute blant publikum, sier Ernst med et smil og en god dose galgenhumor.                 

- Nå er det jo slik at vi driver med salg av helt naturlige ting, men det er klart at i denne bransjen er det mange alvorspregede arbeidsdager med møter med forskjellige mennesker som opplever å ha det vanskelig og tungt. Det er da vi er her for å hjelpe, informere og veilede dem på en trygg måte, slik at de ikke tar noen forhastede beslutninger. Når ting bokstavelig talt er «skrevet i stein», så kan det være kostbart å få korrigert ting i ettertid.

- Av samme årsak pleier jeg å si at av alle viktige ting som må ordnes rett etter et dødsfall, så er det å ordne med et gravminne noe av det minst viktige! Det er ikke anbefalt å montere gravminner før det har gått minst 3 mnd etter begravelse, og det er helt vanlig og normalt at det kan gå 6 til 12 måneder før montering. Det vil si at det er god tid til å ordne med dette når ting «roer» seg litt igjen.

- I dag er det slik at det er mange aktører på markedet når det gjelder salg av gravminner, og da særlig på nett, men dessverre er det slik at ikke alle er like seriøse og erfarne som Sæthre Stenindustri. Jeg opplever at folk fortsatt føler en trygghet i det å kunne prate med noen, og det å kunne se og ta på steiner, før de bestiller. Og vi ordner naturligvis med alt selv, i fra søknad om montering, produksjon av steinen, til ferdig montert på graven. Dette har Sæthre holdt på med i over 100 år, så hos oss kan kunden være trygg på kvalitet i alle ledd! 

- Ved å gå inn som partner nå, så er det med mål om å posisjonere oss enda bedre på Haugalandet, og vi håper og tror at det vil bidra til at folk tenker på oss den dagen de måtte få behov for det. I så fall skal vi hjelpe dem på en god måte. Når vi i tillegg kan være med å bidra til et sterkere FKH, så er det jo en vinn-vinn situasjon! 

 - I mellomtiden gleder vi oss bare til sesongen er i gang, slik at vi kan få noen hyggelige avbrekk fra hverdagen i tiden fremover, med masse dødballer i FKH`s favør, avslutter Ernst muntert. 

Du kan besøke Vikingstad Gravminner og Sæthre Stenindustri her

 

Annonse fra Eliteserien: