-Vil farge byen hvit og blå!

Haugesund Sentrum og FK Haugesund inngår samarbeid.

Haugesund Sentrum Næringsdrift AS er en medlemsbedrift med rundt to hundre medlemmer som har ulike virksomheter i Haugesund. Nå har FK Haugesund og Haugesund Sentrum formalisert et samarbeid.

Markedskoordinator, Geir Jakobsen i Haugesund Sentrum ser frem til samarbeidet.

- Samarbeidet går på at vi begge ønsker å dra nytte av det positive partene formidler. Glede og positivitet. Vi ønsker at flere skal få oppleve den gleden det er å shoppe i et bysentrum med aktiviteter, liv, stemning og frisk luft. Samt at vi ønsker at de samme også skal få oppleve gleden, stemningen, stoltheten og tilhørigheten på Haugesund Sparebank Arena når FKH spiller sine hjemmekamper. Derfor vil vi samarbeide for at vi skal lage liv og aktivitet slik at flest mulig får oppleve dette, forteller Jakobsen.

Markedssjef i FK Haugesund, Martin Fauskanger, ser frem til samarbeidet og forteller litt om rollen FKH skal ta i samarbeidet.

- Det var på høy tid å formalisere et samarbeid med Haugesund Sentrum. Vi her helt avhengig av å dra i samme retning for å oppnå resultater. Vi har konkrete planer om å flytte Fanzone ned i sentrum og møte folk igjen. Det er helt avgjørende for å få skape engasjement, positivitet både på Haugesund Sparebank Arena og i sentrum. Det skal heller ikke være tvil om når FKH spiller hjemmekamp. Da skal vi fargelegge sentrum hvit og blå.

Et levende Haugesund sentrum styrker hele regionen. Over 150.000 mennesker oppfatter Haugesund som sin by og bruker byen aktiv både som et kulturelt sentrum og handelssentrum.

Les mer om Haugesund Sentrum her

Annonse fra Eliteserien: