- Vil sette oss selv på kartet

Bil-Kompaniet er ny samarbeidspartner.

Bil-Kompaniet ble etablert som bruktbilforhandler i Stavanger i 2018 og så siden dagens lys i Haugesund i 2022. Lokalt har virksomheten tilhold i Berg-senteret på Raglamyr og selger bruktbiler i alle prisklasser – samt mopedbiler fra AIXAM. 

Bil-Kompaniet: les om FK Haugesunds nye samarbeidspartner

Denne sesongen er Bil-Kompaniet også en del av partnerfamilien til FK Haugesund – noe daglig leder Vegard Thuestad ser på som en gyllen mulighet til å profilere selskapet ut mot det store nettverket som klubben gir tilgang til.

- Bil-Kompaniet i Haugesund er et relativt nytt firma som ser verdien av å være tilknyttet FKHs partnernettverk. Der kan vi stifte nærmere bekjentskap med andre fra vårt lokale næringsliv og dele erfaringer eller inngå samarbeid. Vi har også et ønske om å sette oss selv på «kartet» som igjen bygger vår identitet gjennom dette nettverket. 

Stort utvalg

Bil-Kompaniet fører biler av alle slags merker og i alle prisklasser og siden etableringen for halvannet år siden har virksomheten på Raglamyr rukket å bli en av de største bruktbilforhandlerne på Haugalandet. Et partnerskap med FK Haugesund føles derfor som et naturlig steg videre – både med tanke på ytterligere vekst, men også fordi det å støtte opp om toppfotballsatsingen i regionen er viktig.

- FKH har blitt en stor og viktig bidragsyter for hele Haugalandet. De viser at de bryr seg om regionen, og står for viktige samfunnsprosjekter som igjen gir en hjelpende hånd til de som trenger det. Vår region har også hatt lange fotball-tradisjoner, og viktigheten av å ha et eliteserielag som den yngre garden kan strekke seg mot kan ikke understrekes nok. Det er også veldig spennende at vi endelig har fått et FKH damelag, sier Thuestad.

mopedbil.jpeg
Bil-Kompaniet fører mopedbiler fra AIXAM.

Satser på mopedbiler

Bil-Kompaniet satser også stort på mopedbiler, og er første forhandler av den slags kjøretøy mellom Stavanger og Bergen. 

Mopedbiler er mindre biler med maksimalt åtte hestekrefter, som kan kjøre i opptil 45 kilometer i timen. De veier mindre enn vanlige biler, og er bygget i aluminium og plast. Prisen for mopedbilene ligger fra 126 900 + leveringskostnader og du må være minst 16 år og inneha mopedbil-sertifikatet, med mindre du ikke allerede har ordinært førerkort.

- Mopedbil er meget spennende greier som først tok av etter pandemien. Vi har gått fra å levere bare noen få biler til å bli en av de største forhandlere i Norge av mopedbilen AIXAM. Det er utrolig kjekt å møte så mye av fremadstormende ungdom, sier Bil-Kompaniet i Haugesunds daglige leder.

- Resultatene kommer

Helt til slutt er det naturlig å spørre bilforhandleren om hvordan han tror sesongen til FK Haugesund vil arte seg.

- Jeg håper og tror at de får satt sitt preg på Eliteserien i form av å spille underholdende fotball og befeste sin posisjon midt på eller på øvre halvdel. Etter at samspillet og nye «systemer» sitter bedre, så kommer resultatene også, forsikrer Vegard Thuestad i anledning besøket på Haugesund Sparebank Arena

Les mer om FK Haugesunds nye samarbeidspartner.

Annonse fra Eliteserien: