Skjermbilde 2022-02-08 kl. 13.19.21

Westcon Yards ny partner

Blir med i nettverket for første gang.

Annonse:

Westcon Yards er en familieeid bedrift med fire verft lokalisert langs norskekysten. To av vertene ligger på Haugalandet. Det innebærer at en del av haugalendingene har sitt arbeid på Westcon, enten ved Westcon Yards Ølen eller Westcon Yards Karmsund, og Haugesund er byen.

Daglig leder i Westcon, Jarle Christians Sørhaug, legger ikke skjul på at de ansatte er fotballinteressert.

- Som ellers i landet er fotballinteressen stor også på Westcon, så da er det naturlig at vi vil være en samarbeidspartner med FKH. Vi følger spent med på utviklingen og gleder oss til fortsettelsen nå når verden blir mer normal igjen.

Kraftakademiet er også en av årsakene til at Westcon ønsker å engasjere seg.

- Vi ser også at en del lokale jenter og gutter får prøve seg på FKH-akademiet, og det er stor stas for familie og venner å heie på disse. Flere er også med på A-laget, både herrelaget og damelaget, og disse blir fort helter i distriktene. Det er viktig at FKH ser utover bygrensene ved å samarbeide med lokale klubber, det blir opprettet et FKH-bånd allerede fra de minste får være med som maskoter til de kanskje en dag blir tatt med på samlinger. Vi syns fotball er gøy, og vil gjerne at våre ansatte tar med seg familien på en spennende opplevelse, avslutter Sørhaug.

Les mer om Westcon her

Annonse fra Eliteserien: