3 x Andreas i storseier

Skudnesbu i målform for FKH 2.

Mandag formiddag var FK Haugesunds a-lagsspillere i Skudenes for å være instruktører på den årlige fotballskolen som arrangeres på sydspissen av Karmøy. Senere på dagen sørget en tidligere elev på nevnte fotballskole for at FK Haugesund 2 kunne innkassere en sterk 6-1 seier hjemme mot Skjold i Haugesund Idrettspark.

Andreas Endresen (16) har lenge gått for å være blant regionens aller største talenter og dokumenterte det nok en gang da han leverte tre scoringer i 4. divisjonsoppgjøret mandag kveld. Med tre scoringer i en og samme omgang - supplert av nettkjenninger fra Truls Birkeland, Kristoffer Gunnarshaug og - nær sagt selvfølgelig - Eric Ndayisenga leverte Endresen og de øvrige FKH-rekruttene en kamp trener Espen Bull-Tornøe oppsummerte som "rotete i en time og bra de siste 30".

- Vi gjør ting litt vanskeligere enn det trenger å være. Siste halvtimen er vi gode, og da sprekker Skjold opp og det er gøy å se at vi fortsetter å score mye mål etter overgangsspill. Vi ønsker å være fremoverrettet i vårt spill, og scorer nok en gang brorparten av målene våre like etter ballerobring.

"Gunni" briljerte etter pausen

Bull-Tornøe trekker spesielt frem en kvartett etter mandagens seier.

- Kristoffer Gunnarshaug viser klasse utover i 2. omgang og Eric Ndayisenga leverer nok en gang en solid kamp og scorer mål. Andreas Endresen viser at han har noe spennende på gang og scorer tre mål - og man må også nevne venstrebacken Mathias Dahl som nok en gang spiller en god kamp for oss. En rask, moderne og angrepsvillig venstreback som har vært meget solid for oss etter at han kom tilbake fra utlån til moderklubben Åkra i sommer.

Med seieren utøket FKH 2 poengfangsten til 38 poeng noe som holder til tredjeplass på tabellen med seks serierunder igjen å spille.

Neste rekruttkamp spilles borte mot Ålgård mandag 14. oktober.

Kampfakta

FK Haugesund 2 - Skjold 6-1 (2-0)

1-0 7. min. Truls Birkeland

1-1 23. min. Sander Hettervik

2-1 48. min. Andreas Endresen

3-1 62. min. Eric Ndayisenga

4-1 73. min. Andreas Endresen

5-1 76. min. Kristoffer Gunnarshaug

6-1 82. min. Andreas Endresen

Lagoppstilling FK Haugesund: Maciej Gostomski, Mathias Aastvedt Dahl, Hans-Jacob Nesheim, Leander Reigstad, Jonas Braseth, Vegard Hagen, Jacob Kvarven, Kristoffer Gunnarshaug, Eric Ndayisenga, Truls Birkeland, Andreas Endresen.

Innbyttere: Jørgen Jakobsen, Agano Dialo, Daniel Normann, Dreni Morina, Jonas Sjerven Valland

Annonse fra Eliteserien: