- Et riktig valg for meg

Espen Skistad fortsetter som keepertrener.

Han har fått mye av æren for at FK Haugesund de siste årene har vært særdeles godt forspent på keeperplass og slik vil det med stor sannsynlighet også fortsette fremover. Torsdag formiddag forlenget Espen Skistad nemlig som keepertrener i FK Haugesund. 

- Dette har egentlig vært klart en stund, men nå er det offisielt og signaturen er på plass, sier Skistad i anledning kontraktsforlengelsen.

Sterk ettervekst

FK Haugesunds keepertrener har sett flere a-lagskeepere ta store steg under sitt trenerregime i klubben, men er også involvert i utviklingen av keeperne som går veien gjennom FKH Akademiet.

- Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med keeperne i FKH - både på a-laget og i akademiet sammen med Tor Martin Hegrenes. Vi har veldig mye spennende på gang nedover i årsklassene og flere keepere som holder landslagsnivå så det viser at vi har jobbet bra de siste fem-seks årene og at vi ser resultater av arbeidet vi har lagt ned.

Åttende sesong som keepertrener

Skistad kom inn i FKH-systemet som keepertrener i utviklingsavdelingen i 2013 og ble siden fulltidsansatt året etter. Det innebærer at Skistad i 2020 gyver løs på sin åttende sesong som keepertrener i klubben.

- Før denne sesongen måtte jeg ta en totalvurdering, men jeg kjenner at dette er et veldig riktig valg for meg. Jeg gleder meg til sesongen og det er veldig gøy å være tilbake på treningsfeltet med keeperne.

Som aktiv spiller var Skistad fostret opp i Nord, men var også sisteskanse for Start, Fyllingen og Vard Haugesund. 

Annonse fra Eliteserien: