Åpen resepsjon ut uka

Lars sitter klar for å hjelpe deg med årets sesongkort.

FK Haugesund billettansvarlig Lars Lindtner flytter onsdag ettermiddag ned i første etasje på Haugesund Stadion. Nærmere bestemt til resepsjonen på Haugesund Stadion slik at det skal være enkelt for folk å stikke innom og få svar på spørsmål de måtte ha vedrørende årets sesongkort.

- Dette gjør vi for å i hovedsak hjelpe sesongkortkjøpere med spørsmål rundt sesongkort generelt. Vi opplevde på første hjemmekamp at en del sesongkortkjøpere brukte gamle sesongkort i inngangen. I motsetning til tidligere år vil ikke disse fungere denne sesongen, sier Lars Lindtner.

Sjekk at du har årets sesongkort

Sesongkortkjøpere skal ha mottatt et digitalt sesongkort enten på e-post eller SMS som de kan benytte seg av på kamp. Fysiske plastkort må eventuelt bestilles av billettansvarlig Lars Lindtner og koster kroner 100,- per stk.

Dersom man ikke har mottatt sesongkort digitalt kan man sjekke spam-mappen i eposten eller søke på «ticketco» for å finne dem.

- Vi forstår at enkelte sesongkortkjøpere ønsker å benytte seg av et plastkort. Vi anbefaler da at de tar turen innom resepsjonen på stadion eller bestiller plastkort, sier Lindtner. 

Plastkort bestiller man via billettservice@fkh.no»

Sesongkortene for 2018 vil ikke fungere denne sesongen.

Her treffer du Lars

FK Haugesunds billettansvarlig blir å treffe i resepsjonen på Haugesund Stadion på følgende dager frem til påske:

Onsdag 9. april: 15:00 – 18:00

Torsdag 10. april: 08:00 – 16:00

Fredag 11. april: 08:00 – 16:00

Annonse fra Eliteserien: