Banemannskaper søkes

Nå kan du være med og bidra til at matta på Haugesund Stadion er Norges beste.

Annonse:

Hver eneste hjemmekamp FK Haugesund avvikler er blant Haugalandets aller største arrangementer og i forbindelse med hvert eneste kamparrangement er et stort antall frivillige involvert for at opplevelsen skal bli så god som mulig for besøkende.

Søker banemannskap

Nå søker vi nye frivillige. Nærmere bestemt banemannskap som kan være med å "tråkke" og "lufte" banen etter kamper. FK Haugesund har en av landets aller fineste gressmatter, og nå kan du være med og bidra til at den også blir det fremover.

Arbeidet innebærer å gå over og behandle gressmatta rett etter kampslutt på kampdag - eventuelt hjelpe til dagen etter dersom man har anledning til det. Arbeidet tar cirka 45 minutter. 

Som takk for innsatsen får du et sesongkort til FKH sine kamper på Haugesund Stadion samt anledning til å komme på innsiden av fellesskapet i Haugesunds beste fotballklubb sammen med en lang rekke fabelaktige frivillige som stiller opp for toppfotballen i byen.

Opplæring vil bli gitt.

Interessert?

Ta kontakt med stadionansvarlig Hans Grønnestad på enten mobil 913 51 291 eller mail eller møt opp på indre bane etter kampslutt på første hjemmekamp.

Annonse fra Eliteserien: