Bedre resultater enn i fjor

Fysioterapeut Ørjan Sørhus var fornøyd med det spillerne leverte under sesongoppkjøringens andre YoYo-test.

Tirsdag var på ny viet YoYo-test i Storhall Karmøy - drøye halvannen måned etter at man først målte spillernes kapasitet i starten av sesongoppkjøringen.

Det var en fornøyd Ørjan Sørhus som kunne konstatere at spillerne viste fremgang sammenlignet med testresultatene fra både januar og det spillerne leverte på samme tid for et år siden. 

- Det var en jevn og fin fremgang som er det vi ønsker å se. Sammenlignet med denne tiden i fjor så var det faktisk også litt fremgang så alt i alt er vi kjempefornøyd med det, fortalte FK Haugesunds fysioterapeut etter at samtlige av de skadefrie spillerne hadde vært i aksjon denne tirsdagen. 


Se intervjuet med fysioterapeut Ørjan Sørhus.

Mikkel Desler vant årets første test, men sto over tirsdagens utgave - det samme gjorde Thore Pedersen og Kevin Krygård, men i danskens fravær var det til slutt Joakim Våge Nilsen som stakk av med seieren.

En annen som imponerte i storhallen tirsdag var Ulrik Fredriksen. Nysigneringen fra Sogndal kastet trøya da han vant sitt heat og dokumenterte stor løpskapasitet til midtstopper å være under sin første YoYo-test som FKH-spiller.

Annonse fra Eliteserien: